Bombă la Viitorul Constanţa: Gheorghe Hagi şi-a dat demisia! Anunţul oficial al clubului şi explicaţiile lui Gică Popescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
hagi gsp

Site-ul oficialul al grupării de la malul mării a anunţat că Gheorghe Hagi a renunţat, începând de astăzi, la funcţia de manager general.

Hagi va rămâne în continuare patronul clubului, dar altcineva va ocupa postul de antrenor începând din sezonul următor. 

Iată comunicatul clubului „Astăzi, 2 august 2020, am decis să mă retrag din funcţia de manager al echipei de seniori FC Viitorul Constanţa, de pregătirea căreia m-am ocupat în perioada septembrie 2014 - 01 august 2020 şi alături de care am trăit, pe banca tehnică, cele mai frumoase momente din această carieră prin câştigarea campionatului României, a Cupei României şi Supercupei României.

Voi rămâne în continuare în cadrul Academiei de Fotbal Gheorghe Hagi, unde alături de directorul tehnic voi coordona conceptul tehnic al Centrului de copii şi juniori. Împreună cu preşedintele clubului va trebui să găsim în zilele următoare un nou manager tehnic pentru FC Viitorul Constanţa, pentru ca acesta să aibă timpul necesar de a-şi cunoaşte echipa, jucătorii, până la începerea noului sezon al Ligii 1”, a declarat Hagi pentru fcviitorul.ro.

Popescu: "Vrea linişte, vrea să facă pauză fiindcă i-a ajuns"

Preşedinte Viitorului, Gheorghe Popescu, a explicat pentru gsp.ro motivele care au stat în spatele decizie lui Gică Hagi şi a negat speculaţiile că acesta ar urma să semneze cu un club din stăinătate: „I-au ajuns 10 ani de stres, de muncă, de implicare sută la sută. Vrea linişte, vrea să facă pauză fiindcă i-a ajuns. Chiar nu trebuie să privească nimeni într-un alt mod acest lucru, ci pur şi simplu fiindcă vrea să se liniştească. Atât şi nimic mai mult. Gică Hagi va rămâne şi se va ocupa de conceptul tehnic al Academiei. Nu va pleca în străinătate, nu acesta a fost motivul pentru care a renunţat, ci pentru a face un pas în spate, pentru a se odihni", a spus Popescu.

Hagi a strâns 244 de meciuri pe banca tehnică a celor de la Viitorul, dintre acestea 111 fiind victorii, 55 remize şi 78 eşecuri.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite