Boloni, făcut praf de foştii săi jucători

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dat afară de RC Lens, după ce echipa a retrogradat din Ligue 1, antrenorul Ladislau Boloni este criticat dur de unul dintre jucători care au vorbit cu presa fanceză sub protecţia anonimatului.

"Tacticile sale de 4-6-0, ca la Nancy (n.r. - ultimul meci din campionat), sunt nule. Nu are niciun sens. Să ţipe la jucători, ştie să facă asta, însă tot el ne-a retrogradat. Înainte să fiu antrenat de el, niciodată nu am întalnit un antrenor care să întârzie sau să nu vină la micul dejun. Trebuie să ştii să te uiţi in oglindă! S-a spus ca a venit să facă ordine. Mă faceţi să râd...", a spus unul dintre foştii elevi ai lui Boloni pentru "foot01.com".

Un alt jucător al lui Lens, Franck Queudrue, a recunoscut că fotbaliştii au intrat în conflict cu tehnicianul în pauza meciului pierdut cu 0-4 la Nancy. "Trebuia să se întâmple. M-am întors impotriva lui la fel ca majoritatea colegilor mei. În vestiar, nu toţi aveam 18 sau 20 de ani. Aşa că am reacţionat. Dar nu vreau sa spun mai multe, aceste lucruri aparţin grupului", a spus Franck Queudrue.

Boloni a fost criticat de jucatori si dupa ce a plecat de la echipa belgiană Standard Liege, club la care a câştigat un titlu de campion.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite