Boloni, coşmar înfiorător: Echipa sa a fost la câteva secunde de grupele Ligii Europa. Ce a urmat a fost un dezastru

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ladislau Boloni a făcut din Antwerp o formaţie respectabilă în Belgia. Din păcate, ceea ce s-a întâmplat, joi seară, îi va lăsa un gust extrem de amar.

Acum două săptămâni, Antwerp a obţinut o calificare dramatică în play-off-ul Ligii Europa, după ce a eliminat Viktoria Plzen (Cehia) cu un gol marcat în prelungiri, în minutul 114, când juca şi în zece oameni!

Atunci, elevii lui Ladislau Boloni au avut şi noroc. Din păcate, joi seară, au fost loviţi de un ghinion uriaş. După un 1-1 cu AZ Alkmaar (Olanda), în deplasare, belgienii au găzduit meciul decisiv pentru intrarea în grupele Ligii Europa. Şi au condus din minutul 73, deşi rămăsăseră în zece oameni din minutul 35, după ce Mbokani a văzut două „galbene“ în trei minute (32, 35). 

Doar că golul a mai adus o eliminare pentru belgieni! Camerunezul Lamkel Ze a văzut al doilea avertisment după deschiderea scorului (pentru bucuria de după gol!) şi, la rândul său, a fost trimis la vestiar (74)!

Chiar şi aşa, având 1-0 pe tabelă şi 2-1 la general, Antwerp părea că e cu un pas în grupele Ligii Europa. Asta până când, în minutul 90, AZ Alkmaar a egalat, trimiţând partida în prelungiri. Aici, Antwerp s-a prăbuşit. 

Cu nouă oameni, echipa lui Boloni a luat gol după gol, iar olandezii s-au impus cu 4-1 în retur, obţinând calificarea în grupele Ligii Europa.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite