Bölöni are „sicriul“ pregătit!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După al şaptelea meci fără victorie, preşedintele lui RC Lens, Gervais Martel, l-a avertizat pe tehnicianul român că echipa a ajuns în  „groapă“. Eşecul de pe teren propriu cu Toulouse (0-1) l-a determinat pe Ladislau Bölöni să „întoarcă armele“ împotriva propriilor jucători.

Au trecut aproape două luni de când gruparea „Sang et Or" a savurat ultimul succes în Ligue 1, iar de trei etape RC Lens nu reuşeşte nici măcar să marcheze. „Aveţi nevoie de un GPS pentru a găsi poarta?", acesta fost mesajul fanilor către favoriţi la începutul meciului cu Toulouse (0-1) disputat sâmbătă seară.

Cu 11 runde înainte de finalul sezonului, echipa lui Bölöni e doar patru puncte de „salvare", dar semnele nu sunt deloc îmbucurătoare, mai ales că pentru Lens urmează trei partide „de foc" (cu fruntaşele Montpellier, Marseille şi Lyon). Radiografia situaţiei în care a ajuns formaţia din nordul Franţei a fost făcută de preşedintele Gervais Martel în cel mai pur stil „Gigi Becali".

„Am fost de nerecunoscut. După cinci minute nici măcar n-am trecut mijlocul terenului. N-am câştigat niciun duel, eram anesteziaţi. La dracu, eram pe Bollaert, cu un public superb şi nu jucam cu Brazilia!". Adresat în special jucătorilor, mesajul şefului de la Lens l-a lovit indirect şi pe Bölöni. „Parcă eram nişte bătrânei, pasivi şi fără entuziasm. Am ajuns în groapă, iar mai jos e sicriul", a încheiat Martel, încercând să-şi trezească echipa cât timp nu e prea târziu.

Tehnicianul român şi-a atacat jucătorii

Încercând să iasă basma curată din această situaţie jalnică, antrenorul român şi-a acuzat propriii fotbalişti de neîndeplinirea sarcinilor de joc. „Este extrem de supărător să le ceri ceva, iar ei să nu-ţi răspundă pe măsura aşteptărilor", a declarat Bölöni. „Fotbalul îţi oferă mereu şanse să-ţi revii, însă nu toată lumea este capabilă de aşa ceva", a completat tehnicianul lui Lens, sceptic în ceea ce priveşte şansele de a ieşi din zona minată a clasamentului.

"Avem nevoie de determinare şi de mai multe reuşite individuale. Mă opresc aici, nu vreau să-i supăr pe „artiştii" din echipă."
Ladislau Bölöni
antrenor Lens

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite