Bilanţul lui CSMS Iaşi: două promovări în Liga I în doi ani şi jumătate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu două etape înainte de finalul play-off-ului din eşalonul secund românesc, CSMS Iaşi ocupă primul loc în Seria I şi nu mai poate fi egalată decât de FC Clinceni, însă moldovenii au avantajul meciurilor directe.

Preşedintele CSMS Iaşi, Florin Prunea, a comentat miercuri reuşita echipei sale, care şi-a asigurat un loc în LIga I după ce a încheiat la egalitate (1-1) partida cu FC Clinceni. „Este meritul jucătorilor pentru această promovare. Eu mă bucur că, în doi ani şi jumătate când am condus acest club, am reuşit două promovări cu Iaşul! Pentru mine a fost o perioadă extraordinară. În această seară avem voie să ne bucurăm şi, probabil, după meciul cu Berceniul, din ultima etapă, ne vom bucura şi mai mult. A fost o luptă dificilă pentru promovare, în urma căreia Iaşul a demonstrat că merită să joace în Liga I.

Ce urmează? O vacanţă bine-meritată! Eu îmi închei înţelegerea cu Iaşul şi nu ştiu dacă voi mai continua aici. Avem timp pentru astfel de discuţii. Deocamdată savurăm promovarea!“, a declarat oficialul ieşenilor potrivit Mediafax.

Ştiri pe aceeaşi temă:

De ce a promovat, miercuri, CSMS Iaşi în prima ligă. CS U Craiova mai are nevoie de un singur punct în două etape

Rapid rămâne, oficial, fără investitori: pe mâna cui va ajunge echipa şi ce urmează

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite