Bilanţul intermediar al Team BMR EXE Software în Campionatul Naţional de motociclism viteză şi MotoRC

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atât Campionatul Naţional de motociclism viteză, cât şi MotoRC sunt în plină desfăşurare, Team BMR EXE Software participând, până acum, la patru etape în fiecare dintre competiţiile menţionate.

Cea mai bună clasare reuşită e consemnată în etapele a V-a şi a VI-a ale Campionatului Naţional, în cadrul cărora podiumul naţional a fost integral ocupat de piloţii echipajului, prin George Catan, Eduard Alexandrescu şi Cătălin Marin. Acestor reuşite se adaugă cucerirea unui loc 1 Balcanic la clasa F1000. 

În ceea ce priveşte cea de-a doua competiţie în care echipa este angrenată, MotoRC, obiectivul, încă de la începutul sezonului, rămâne de Top3 la Stoc600 şi Top10 la Stoc1000. În prezent, situaţia membrilor echipei este următoarea: Alexandru Meremzoi este pe locul trei la Stoc600, Cătălin Marin se află pe locul 10, iar Eduard Alexandrescu pe 13, ambii la la Stoc1000. 

„În ultimele 10 luni, de când funcţionăm ca Team BMR, au fost atât momente frumoase, cât şi tensiuni sau neînţelegeri. Am avut oameni care au plecat sau care au venit - lucruri inevitabile într-un proiect de asemenea anvergură. Să înţelegi că motociclismul viteză este un sport şi nu o distracţie, ba chiar poate unul dintre cele mai complexe sporturi este foarte, foarte important. 

Ai nevoie de voinţă, un psihic puternic şi concentrare, viteză de reacţie, forţă şi rezistenţă fizică şi, cel mai important, mult-mult atrenament. 

Este un sport de echipă, chiar dacă pe «sticlă» se vede doar un pilot care se învârte «de nebun» pe un circuit, suntem în spatele oricărei acţiuni atât cei din staff, cât şi partenerii sau sponsorii care cred în noi”, a declarat managerul echipei, Cătălin Tudor (foto).

Imagine indisponibilă

Despre Team BMR EXE Software

Team BMR urmează să evolueze în competiţia MotoRC, singurul campionat de motociclism din ţara noastră care va fi televizat live şi, totodată, cel dintâi din România care se va vedea pe micile ecrane şi dincolo de graniţe, întrucât se desfăşoară şi în Grecia. Competiţia va începe în luna aprilie a anului 2019, iar echipa are piloţi la toate cele patru clase de concurs, pentru una dintre acestea obiectivul fiind de clasarea pe podium. Detalii despre Team BMR sunt disponibile pe teambmr.ro, Facebook şi Instagram.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite