Bilanţ impresionant: Andreea Răducan şi alţi foşti mari sportivi au alergat pentru o cauză nobilă. Câţi bani au strâns

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Susţinatorii Fundaţiei Olimpice Române au alergat peste 2.500 de kilometri la OMV Petrom Bucharest Half Marathon pentru foşti sportivi care au nevoie de sprijin.

Echipa Campionilor a reunit 215 alergători înscrişi pentru cauza Fundaţiei Olimpice Române, cărora li s-au alăturat alţi 100 de participanţi, decişi să parcurgă fiecare kilometru din cursă pentru a le fi alături sportivilor.

Fundaţia Olimpică Română a beneficiat şi de sprijinul şi participarea mai multor sportive de performanţă. Printre acestea s-au numărat: Monica Roşu, Corina Ungureanu, Viorica Susanu, Sandra Izbaşa, Doina Melinte, Liliana Gafencu, precum şi Andreea Răducan, preşedintele Fundaţiei Olimpice Române. 

Andreea Chelaru şi George Baltă, doi dintre beneficiarii Fundaţiei Olimpice Române, s-au alăturat echipei aflate în Piaţa Constituţiei pe 17 mai. Cei doi s-au putut bucura de susţinerea alergătorilor, iar George a concurat şi el la proba de semimaraton pentru fotolii rulante, parcurgând 21 de km in 1h 51 minute.

“M-am bucurat să descopăr, duminică, o echipă atât de mare şi frumoasă de susţinători care au ales să parcurgă acei kilometri pentru mine, pentru George, precum şi pentru alţi foşti sportivi care au nevoie de sprijin. Le mulţumesc! Experienţa mi-a dat încredere şi îmi doresc ca în viitor să mă pot alătura şi eu echipei pe traseul de concurs. Vreau să particip, aşa cum a facut-o şi George la proba de fotolii rulante”, a declarat Andreea Chelaru, prezentă la eveniment alături de echipa Fundaţiei Olimpice Române.  

Distanţa parcursă de susţinătorii Fundaţiei Olimpice Române a avut o însemnătate aparte, întrucât URSUS Cooler, sponsorul oficial al echipei, a donat suma de 5.000 de Euro în beneficiul acelor sportivi aflaţi în situaţii dificile de viaţă. 

“Ne bucurăm că echipa FOR a strâns atât de mulţi susţinători şi suntem mândri că angajaţii Ursus Breweries au fost printre alergători, susţinând cauza foştilor sportivi români. Performanţa Echipei Campionilor de la Semimaratonul Internaţional Bucureşti este o dovadă a faptului că o cursă nu este imposibil de finalizat şi vrem să felicităm toţi membrii echipei pentru voinţa şi ambiţia lor de a alerga atât de mulţi kilometri pentru foştii sportivi”, a declarat Mihai Bârsan, Vice-Preşedinte Marketing Ursus Breweries.

Despre Fundaţia Olimpică Română

Fundaţia Olimpică Română este o organizaţie non-profit, apolitică şi non-guvernamentală, care susţine dezvoltarea tinerilor sportivi, promovează sportul şi principiile unei vieţi sănătoase şi oferă sprijin sportivilor români aflaţi în situaţii deosebite de viaţă.  Spiritul şi valorile olimpice reprezintă fundamentul Fundaţiei Olimpice Române. Principalele valori care ghidează fundaţia, atât în proiectele desfăşurate, cât şi prin partenerii cu care colaborează sunt respectul, excelenţa şi prietenia.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite