Bernd Stange, selecţioner Belarus: "Mă gândesc doar la Mutu şi Tamaş"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mijlocaşul Serghei Kisliak (Rubin Kazan) a declarat că echipa României are un joc bun de pase, iar pentru ca naţionala Belarusului să obţină un rezultat bun vineri, în meciul din preliminariile Euro-2012, este nevoie de angajament şi concentrare maxime, informează publicaţia Presbol.

"Este un meci oficial, echipa naţională joacă destul de rar şi preţuim fiecare meci, aşa că suntem motivaţi. Luptăm pentru onoare, pentru numele ţării noastre şi tratăm jocul cu responsabilitate. Încercăm să scoatem un rezultat bun. Vom vedea vineri dacă suntem pregătiţi sau nu. Chiar dacă nu am fi avut multe absenţe în lot, tot n-ar fi fost uşor cu România. Echipa României este un adversar foarte serios. Joacă acasă, pe noul stadion, pe care au mai evoluat o singură dată, cu Franţa. Românii pasează bine. Pentru a reuşi avem nevoie de angajament deplin şi maximă concentrare. Şi e important ca dorinţa noastră de victorie să nu fie mai mică decât a lor”, a spus Kisliak.

Mijlocaşul Stanislav Dragun (Dinamo Minsk) a afirmat că nu cunoaşte deocamdată în amănunt jocul reprezentativei României. ”Oricum, românii au fost mereu un adversar puternic. Am înţeles că Arena Naţională este un stadion foarte frumos, iar într-o atmosferă de două ori mai plăcută vrei să arăţi un joc de calitate şi, desigur, să obţii victoria. Și noi, şi ei, vom lupta pentru asta”, a comentat Dragun.

Portarul Aleksandr Gutor (BATE Borisov) a precizat că la Bucureşti echipa sa va încerca să obţină maximum posibil: ”Trebuie să intrăm pe teren cu gândul la victorie, chiar dacă acum şansele de calificare sunt pierdute”.

Selecţionerul Bernd Stange a declarat că naţionala României dispune de o serie de jucători valoroşi. ”Mă gândesc în primul rând la Mutu şi Tamaş, care au revenit la lot”, a spus el.

Echipa naţională a României întâlneşte, vineri, de la ora 21.30, pe Arena Naţională din Bucureşti, reprezentativa Belarusului, într-o partidă contând pentru grupa D a preliminariilor Euro 2012.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite