Bergodi, posedat ca-n Exorcistul: tirada italianului după eșecul Rapidului amintește de Trapattoni VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rapid a pornit pe cai mari în play-off, însă s-a și dezumflat repede. Luni, formația care viza câștigarea titlului în acest sezon a ajuns la patru înfrângeri în patru etape din play-off! Acest ultim rezultat, 0-1 cu Sepsi pe teren propriu, reduce la minim șansele calificării în viitorul sezon al cupelor europene. Era obiectivul de care depindea viitorul lui Cristiano Bergodi pe banca bucureștenilor.

Cristiano Bergodi. CAPTURA: Antena Sport
Cristiano Bergodi. CAPTURA: Antena Sport

Așadar, e de înțeles de ce italianul a „turbat“ la conferința de după eșecul cu Sepsi și, pur și simplu, a fost de nerecunoscut, el având imaginea unui domn, de când lucrează în fotbalul românesc. Trebuie precizat, totuși, că această criză de nervi a lui Bergodi a pornit de la o întrebare total nepotrivită pusă de un jurnalist. „Dumneavoastră în ce lume trăiți?“, s-a auzit în sală, înainte ca Bergodi să explodeze.

A urmat o tiradă șocantă, care poate fi văzută mai jos, și care amintește de conferința explozivă pe care a susținut-o un alt antrenor italian, Giovanni Trapattoni, pe când traversa o criză cu Bayern Munchen.

VEZI EXPLOZIA DE NERVI A LUI BERGODI

VEZI CELEBRA CONFERINȚĂ CU TRAPATTONI

Play-off, etapa a 4-a

Vineri

Universitatea Craiova – Farul 1-2

Duminică

CFR Cluj – FCSB 0-1

Luni

Rapid – Sepsi 0-1

Clasament

1. FCSB 44 de puncte

2. CFR Cluj 31p*

3. Universitatea Craiova 31p*

4. Farul Constanța 29p*

5. Rapid 28p*

6. Sepsi 27p*

*echipe care au beneficiat de rotunjirea punctajului în sus.

**Locul 1 din play-off participă în Liga Campionilor, iar locul 2 și 3 din play-off în Europa Conference League. Locul 3 din play-off va juca baraj cu câștigătoarea barajului dintre locurile 1 și 2 din play-out pentru un loc în Europa Conference League.

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite