Bergodi a venit cu „bagheta magică“ la Rapid: italianul a dezvăluit ce a schimbat la echipă în doar câteva zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Schimbarea lui Pustai din funcţie a dat roade, iar giuleştenii au pus punct seriei cu trei înfrângeri consecutive în campionat, luni, în partida cu Concordia Chiajna. Totuşi, mai important decât rezultat a fost altceva.

Jocul Rapidului a arătat mult mai bine şi se poate spune că rezultatul partidei cu Concordia Chiajna nu reflectă realitatea din teren. Dacă Pancu a remarcat o nouă abordare în jocul giuleştenilor, Cristiano Bergodi a fost şi mai explicit şi a dezvăluit ce a făcut în cele câteva antrenamente dinaintea partidei de luni.

„N-a fost uşor, dar am schimbat sistemul într-o singură săptămână. E bine că băieţii au înţeles tot ce le-am zis. Trebuie să le mulţumesc băieţilor pentru că un antrenor nu poate face mai mult fără disponibilitatea lor. Am încercat să schimbăm ceva şi am reuşit“, a dezvăluit italianul în interviul de după fluierul final.

Bergodi a făcut şi o „radiografie“ scurtă a jocului: „Am câştigat făcând un meci foarte bun, mai ales în prima repriză, când am fost agresiv. Apoi, am scăzut puţin, dar am avut ocazii mari de a marca. Din păcate, le-am ratat. În general însă, sunt mulţumit“.

Elegant, Bergodi n-a uitat să-i mulţumească şi predecesorului său: „Eu zic că avem o echipă bună, dar băieţii aveau probleme cu încrederea. Se vede şi munca lui Cristi Pustai în această victorie. El a pregătit bine echipa, au şi fost rezultate bune la început, după care, în ultima lună, au apărut problemele. Programul e dificil. Jucăm cu echipele cu care ne luptăm la retrogradare, dar şi cu unele care trag la Liga Europa. Dacă avem încredere în ceea ce facem se poate face o treabă bună“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite