Benitez caută scuze

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi învingătoare marţi contra lui Debrecen (1-0), echipa engleză de fotbal FC Liverpool a ratat calificarea în optimile de finală ale Ligii Campionilor, pentru prima dată în mandatul antrenorului Rafael Benitez, care a încercat să explice situaţia.

În Grupa E a celei mai importante competiţii europene intercluburi, Fiorentina şi Olympique Lyon nu mai au cum să piardă primele două locuri, în timp ce Liverpool este sigură că va termina pe locul 3, care o duce în Europa League.

După meciul de la Budapesta, Benitez a afirmat la microfonul canalului Sky Sports că în cadrul echipei au existat în ultimul timp 'prea multe accidentări simultane'. Tehnicianul spaniol rămâne însă optimist şi se gândeşte la derby-ul local cu Everton, programat pe 29 noiembrie.

'Acesta e fotbalul. De cinci ani jucăm în Liga Campionilor. Nu ne calificăm, asta-i situaţia. Acum trebuie să ne gândim să câştigăm cu Everton. Nu vreau să vorbesc de următoarele luni. Vreau să fiu pozitiv. Am câştigat astă-seară, ne-am creat ocazii. Sunt 100% sigur că vom termina în campionat între primele patru', a spus antrenorul.

Venit la Liverpool în 2004, Benitez a câştigat în 2005 Liga Campionilor şi a mai reuşit o finală în 2007 şi o semifinală în 2008.

Tot după meciul cu Debrecen, căpitanul Steven Gerrard a declarat că echipa 'a jucat excepţional' la Budapesta şi că 'va încerca să câştige' Europa League. Cormoranii au în palmares trei Cupe Uefa, ultima în 2001.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite