Benfica - Club Brugge. Portughezii fac spectacol și se califică în sferturile Ligii Campionilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Benfica Lisabona a reușit să treacă de Club Brugge, în dublă manșă, și a obținut calificarea în sferturile Ligii Campionilor.

11345874 jpg

"Vulturii" au făcut spectacol în returul de la Lisabona și au trecut fără emoții de belgieni cu scorul general de 7-1. În tur, Benfica a câștigat cu scorul de 2-0, grație reușitelor lui Joao Mario și David Neres. 

Benfica trece printr-o perioadă foarte bună în toate competițiile. După ce a legat 3 victorii la rând în campionat de la succesul obținut în tur cu belgienii de la Club Brugge și este lider detașat în campionatul intern, Benfica a ajuns și în sferturile celei mai importante competiții internaționale intercluburi. 

În manșa secundă, "vulturii" au dominat clar începutul de partidă și au avut chiar și un gol anulat în minutul 2. Golurile gazdelor au venit pe finalul primei reprize. Primul care a început recitalul de goluri a fost Rafa Silva. În minutul 38 portughezul a fentat doi adversari și a finalizat spectaculos.

Chiar înainte de fluierul final al primei reprize Goncalo Ramos, cel cu pasa decisivă la primul gol, a majorat diferența pe tabelă după ce a făcut șah-mat apărarea adversă. Tânărul jucător a reușit să stabilească și un record pentru formația sa. Goncalo Ramos este cel mai tânăr jucător al Benficăi Lisabona care marchează un gol și dă o pasă de gol într-un meci din Liga Campionilor (21 ani și 260 de zile). 

După doar 12 minute de la revenirea de la cabine, Goncalo Ramos a marcat din nou, din centrul careului și a spulberat șansele de calificare ale belgienilor. Benfica s-a distanțat la 4-0 după reușita din penalty în minutul 70 a lui Joao Mario.

7 minute mai târziu David Neres și-a trecut numele pe tabelă. Golul fusese anulat inițial după semnalizarea tușierului, dar la intervenția VAR, arbitrul și-a modificat decizia. Cu 3 minute înainte de final Bjorn Mijer a înscris superb direct în vinclul porții golul de onoare al oaspeților. 

În celălalt meci al serii, Chelsea a reușit să obțină calificarea în sferturile competiției după ce a trecut cu scorul de 3-0, la general, de Borussia Dortmund. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite