Belgienii ne compătimesc înainte de Euro 2024: vedeta Kevin De Bruyne a explicat ce ne așteaptă

0
Publicat:

A început numărătoarea inversă pentru România până la debutul naționalei la turneul final. Din păcate, odată cu sosirea tricolorilor în Germania, a și apărut un incident mai puțin plăcut despre care Adevărul a scris aici.

Kevin De Bruyne. FOTO: Facebook
Kevin De Bruyne. FOTO: Facebook

Deocamdată, toată atenția e pe meciul România – Ucraina (luni, ora 16.00, Pro TV), de la Munchen, cel de debut pentru ambele naționale la Euro 2024. Apoi, la cinci zile distanță, tricolorii vor înfrunta Belgia. Care, pe lângă un lot foarte valoros, are și mulți jucători încrezători că pot câștiga chiar acest turneu final. Printre ei se numără și starul Kevin De Bruyne (Manchester City). Potrivit Agerpres, mijlocașul a spus că echipele care vor înfrunta Belgia, deci și România, vor fi îngrijorate, având în vedere forța naționalei pregătite de Domenico Tedesco.

Nu cred că sunt multe echipe care vor fi bucuroase să joace împotriva noastră, pentru că avem un stil total diferit. Cred că jucăm într-un mod foarte diferit, cu o mulţime de jucători tineri. Poate că suntem şi o ţară ceva mai puţin cunoscută. Aşa că trebuie să abordăm acest turneu foarte relaxat“, a spus De Bruyne.

Acesta a fost completat de atacantul Romelu Lukaku: „Nu cred că trebuie să fim văzuţi ca nişte outsideri. Nu trebuie să vă gândiţi la asta pentru că e o nouă generaţie. Toţi băieţii care sunt aici joacă la un nivel bun. Nu joacă la echipe mici. Băieţii fac o treabă bună. Un Campionat European este întotdeauna plin de surprize“.

Când și unde joacă România la Euro 2024, în grupa E

*17 iunie: ROMÂNIA – Ucraina (Munchen, 16.00), Belgia – Slovacia (Frankfurt, 19.00)

*21 iunie: Slovacia – Ucraina (Dusseldorf, 16.00)

*22 iunie: Belgia – ROMÂNIA (Koln, 22.00)

*26 iunie: Slovacia – ROMÂNIA (Frankfurt, 19.00), Ucraina – Belgia (Stuttgart, 19.00)

Se califică în faza optimilor de finală primele două clasate din fiecare grupă, plus cele mai bune patru locuri trei din toate cele șase grupe Euro 2024.

Pro TV, Pro Arena și platforma VOYO transmit Campionatul European din Germania. Echipa de comentatori va fi formată din Cristian Pintea, Ion Alexandru, Mihai Dedu și Andrei Grecu.

Lotul României

*Portari: Niță (Gaziantep), H. Moldovan (Atletico Madrid), Târnovanu (FCSB)

*Fundași: Rațiu (Rayo Vallecano), Mogoș (CFR Cluj), Drăgușin (Tottenham), Racovițan (Rakow), Rus (Pafos), Nedelcearu (Palermo), Burcă (Al-Okhdood), Bancu (Universitatea Craiova);

*Mijlocași: Sorescu (Gaziantep), M. Marin (Pisa), Cicâldău (Konyaspor), R. Marin (Empoli), Stanciu (Damac), Șut (FCSB), Olaru (FCSB), Man (Parma), Mihăilă (Parma), I. Hagi (Alaves), Coman (FCSB);

*Atacanți: Drăguș (Gaziantep), Pușcaș (Bari), Alibec (Muaither), Bîrligea (CFR Cluj).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite