Becali îl critică pe Reghecampf: „Cât de prost şi de dobitoc să poţi fi...”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul echipei Steaua Bucureşti, Gigi Becali, l-a criticat pe antrenorul Laurenţiu Reghecampf după înfrângerea, cu 0-2, suferită la Ankara, cu Osmanlîspor, în Liga Europa, fiind de părere că tehnicianul a greşit modul în care a aranjat jucătorii pe teren.

"Asta nu e echipă care să ne poată bate pe noi.S-a întâmplat pentru că aşa s-a întâmplat. În primul rând, a greşit Reghe. Dacă el a greşit nu am bătut. El a jucat cu cinci jucători.... El a crezut că joacă 3-4-3, dar a jucat 5-1-3-1, care se transforma în 5-3-3...Îl iubesc şi ţin la el, numai că el a greşit şi îmi spun opinia. Nu o să ajung acum să nu-mi spun opinia că se supără cineva. Noi am jucat cu cinci pe fund. Când joci ce a jucat el, tot timpul trei jucători nu participă la joc. Fundaşii ăia centrali nu participă. Când joci cu patru nu participă doi, dar ai opt în plus. Noi nu aveam centru de greutate, nu aveam coloana vertebrală a echipei. Nu avea decât un mijlocaş central, pe Bourceanu. Mie mi-a plăcut de De Amorim, care era criticat, s-a bătut cu trei jucători turci, dar nu avea cine să-l susţină. Nici pe Boldrin şi pe Popa nu a avut cine să-i susţină. Nici cu Enache pe teren nu-i băteam, se termina 0-0. A făcut el, Reghe, morişca greşită, dar în prima repriză ne invitau la joc nu puteau să ia mingea, mingea venea la noi. Nu se mai greşeşte echipa de acum, că eu nu stau ca să dorm, că de aia sunt proprietar. Distrubuţia m-a nemulţumit. Dacă juca cu Aganovici mijlocaş central nu era nicio problemă. Dar spune-i lui Aganovici să stea în centru, ca să am coloana, că dacă am coloana ruptă nu pot să joc fotbal.", a declarat Becali, la Digi Sport.

Întrebat dacă acestea sunt propriile lui păreri sau s-a consultat cu alţi antrenori, Becali a răspuns: "Cât de prost şi de dobitoc să poţi fi să activezi 15 ani într-o activitate şi să nu înveţi nimic. Înseamnă că eşti prea prost. Prea prost nu sunt. Poate or zice unii că nu mă duce mintea, dar chiar idiot să fiu 15 ani într-o activitatea şi să nu învăţ nişte lucruri? Iar când ai inteligenţă şi ai har, poţi să prinzi mai repede ca specialiştii  Dacă eu nu văd coloana vertebrală? Eu am învăţat de la Hagi, aşa: prima dată trebuie să formezi coloana vertebrală, centrul de greutate. Cei doi fundaşi centrali să fie puternici, cei doi mijlocaşi să fie puternici şi atacantul să fie puternic şi după aia construieşti". 

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite