Becali, delir mistic absolut. Fostul cioban ştie cum va câştiga FCSB Liga Campionilor. Messi, la mila Domnului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Becali

Finanţatorul clubului FCSB, Gigi Becali, a declarat, într-o conferinţă de presă susţinută vineri, că este convins că echipa sa va câştiga în viitor trofeul Ligii Campionilor

Certitudinea fostului oier nu se bazează pe o strategie privind transferurile de jucători, nici pe creşterea juniorilor, nici pe descoperirea de noi talente şi nici măcar pe un plan de marketing revoluţionar, ci doar pe credinţa că divinitatea îşi va canaliza toate forţele pentru ca FCSB să pună mâna cel mai important trofeu european la nivel de cluburi. 

"Eu trebuie să fiu curat şi o să fiu la nivel maxim şi o să iau Liga Campionilor. Dumnezeu ştie că dacă fac voia Lui...o să zică: Lasă, că îi cresc pe ăştia acum, apoi îţi dau: Joci finala Ligii, apoi fac eu rugăciunile. Zic Doamne dă să bată Steaua. O să le arăt eu englezilor ..cum o să-i bat eu pe Manchester şi pe City, cu tot cu miliardele lor. Fac rugăciunea şi bat, Dumnezeu lucrează de acum! Joci semifinala cu Real, face una mică minune, şi-n finală joc cu Barcelona. Atunci Messi o să dea pe lângă bară de şapte ori, iar noi, ţaca - paca şi dă Florinel gol şi am câştigat. Sau Dumnezeu o să ne dea spirit şi îi adoarme pe ăia pe teren de îşi dau cu stângul în dreptul", a declarat Becali în cadrul conferinţei de presă. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite