Becali a numit un nou director sportiv la FCSB. Cine i-a luat locul lui Mihai Stoica şi ce mesaj a primit fostul angajat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Becali

Începând de astăzi, FCSB are un nou director sportiv, post ramas vacant după demisia lui Mihai Stoica de la începutul acestei luni.

Patronul grupării, Gigi Becali, a declarat pentru gsp.ro că a ajuns la un acord cu Narcis Raducan.

"Da, l-am adus pe Narcis. E cu mine la palat acum. Ne consultăm în privinţa antrenorului. El îmi propune câteva nume. E posibil să aducem alt antrenor. O să las şi o perioadă de acomodare, ca Narcis să-l cunoasca pe Vergil (Andronache - n.red.). Poate, după evaluare, Narcis va zice că Vergil e bun şi nu aducem al antrenor. Vom vedea", a declarat fostul cioban pentru sursa citată.

Narcis Raducan are 44 de ani şi a mai fost director sportiv la FCSB in perioada octombrie 2010 - mai 2012. Răducan a avut şi două experienţe şi ca fotbalist la Steaua, în sezoanele 1995-1996 şi 1997-1998.

Gigi Becali a avut şi un mesaj pentru fostul director sportiv, Mihai Stoica, care a plecat invocând probleme personale. "MM se poate întoarce la FCSB oricând vrea el, pentru că aici e a doua lui casă, poate să vină oricând", a declarat patronul FCSB-ului.

Citeşte şi

Patronul FCSB trâmbiţează schimbări majore în comportamentul său. Cum spune că va arăta „Noul Gigi Becali”

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite