Barcelona, spulberată în LaLiga, după ce avea 7 victorii în primele 7 etape

0
0
Publicat:

FC Barcelona a suferit primul eșec în actualul sezon din La Liga, 2-4 în deplasare cu Osasuna. În ciuda acestei înfrângeri, echipa lui Hansi Flick rămâne lider în LaLiga și după etapa a 8-a.

Osasuna a provocat Barcelonei prima înfrângere din LaLiga. Foto Facebook
Osasuna a provocat Barcelonei prima înfrângere din LaLiga. Foto Facebook

Barcelona a avut un start de sezon perfect în La Liga, cu 7 victorii în primele 7 etape, dar seria de vis a catalanilor a luat sfârșit sâmbătă seara. Osasuna a dat de pământ cu catalanii, marcând goluri absolut superbe și avea 4-1 pe finalul partidei. Lamine Yamal a înscris pentru 4-2 și a mai spălat din rușine.

Partida de la Pamplona a început cu gazdele la timonă, iar Ante Budimir a deschis logic scorul în minutul 18, când a reluat impecabil cu capul o centrare a lui Bryan Zaragoza. Formația lui Vicente Moreno a continuat să atace, iar în minutul 28 s-a desprins pe tabelă. Zaragoza, jucător împrumutat de la Bayern Munchen, a punctat pentru 2-0 după ce l-a driblat elegant pe portarul Inaki Pena și a trimis în plasă.

Lamine Yamal a mai spălat rușinea

O eroare a gazdelor i-a permis echipei lui Hansi Flick să revină în joc. În minutul 53, portarul Sergio Herrera a fost suprins mult ieșit într-un moment în care coechipierii săi au pierdut posesia și a fost prins pe picior greșit de Pau Victor. Gazdele nu s-au pierdut cu firea și Budumir a marcat din penalty pentru 3-1, în minutul 72.

Scorul a luat proporții în minutul 86, când Abel Bretones a prins un șut fenomenal din afara careului, chiar într-un moment în care oaspeții se pregăteau să plece pe contraatac. Lamine Yamal a spălat puțin din impresia proastă lăsată de Barcelona printr-un gol superb marcat în minutul 90.

În primele 7 etape ale acestui sezon, Barcelona primise doar 5 goluri, iar sâmbătă seara a încasat 4. Catalanii rămân pe primul loc în LaLiga și după etapa a 8-a, indiferent de celelalate rezultate ale etapei. Osasuna a urcat până pe poziția a 6-a.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite