Barcelona, revoltată după „jaful“ cu Inter: Decizia catalanilor, anunțată oficial

0
Publicat:

Chinuită de probleme financiare, Barcelona are nevoie disperată de un parcurs cât mai lung în Liga Campionilor, după ce, în stagiunea precedentă, a terminat pe 3 în grupă și a fost „retrogradată“ în Liga Europa.

Xavi Hernandez, un car de nervi după înfrângerea cu Inter. FOTO: Facebook
Xavi Hernandez, un car de nervi după înfrângerea cu Inter. FOTO: Facebook

Din păcate pentru catalani, nici în acest sezon situația nu arată foarte bine, după primele trei meciuri în grupele Ligii Campionilor. Pentru că, în acest moment, Bayern a „confiscat“ deja locul 1 în grupa C, iar prima „finală“ pentru locul 2, ultimul care duce în optimile Ligii, a fost câștigată de Inter. Ce-i drept, după o partidă încheiată cu o fază extrem de controversată.

Pentru că, pe „Giuseppe Meazza“, arbitrul sloven, Slavko Vinčić (42 de ani), le-a refuzat catalanilor un penalty, în minutul 90. După un henț evident în careu, jocul a continuat și nici VAR n-a intervenit! Șocant e că, în minutul 67, la o fază aproape identică, Barcelona avusese un gol anulat pentru că mingea fusese atinsă de Ansu Fati cu mână, înainte de a fi introdusă în poartă de Pedri.

Barcelona a anunțat deja că va depune o plângere la UEFA împotriva arbitrajului din meciul pierdut cu Inter (0-1). Iar antrenorul Xavi Hernandez (42 de ani) a avut un discurs exploziv la conferință: „Sunt atât de nervos, sunt indignat! Nu înţelegem nimic. Dacă Ansu face henţ, iar alt jucător înscrie, golul e anulat. În cealaltă fază (n.r. – penalty-ul refuzat Barcelonei), nu înţeleg decizia! E o nedreptate, arbitrii ar trebui să vorbească, să-şi justifice deciziile, pentru că nu înţelegem nimic. Simţim că a fost o mare nedreptate. Ne rămân trei <<finale>>, dar suntem într-o situaţie inconfortabilă“.

Liga Campionilor, etapa a 3-a, marți

Grupa A

Liverpool – Rangers 2-0

Ajax – Napoli 1-6

Clasament: 1. Napoli 9 puncte, 2. Liverpool 6p, 3. Ajax 3p, 4. Rangers 0p

Grupa B

Porto – Leverkusen 2-0

Club Brugge – Atl. Madrid 2-0

Clasament: 1. Club Brugge 9p, 2. Porto 3p, 3. Leverkusen 3p, 4. Atl. Madrid 3p

Grupa C

Bayern – Viktoria Plzen 5-0

Inter – Barcelona 1-0

Clasament: 1. Bayern Munchen 9p, 2. Inter 6p, 3. Barcelona 3p, 4. Viktoria Plzen 0p

Grupa D

Marseille – Sporting 4-1

Frankfurt – Tottenham 0-0

Clasament: 1. Sporting Lisabona 6p, 2. Tottenham 4p, 3. Frankfurt 4p, 4. Marseille 3p

*Primele două clasate vor merge în optimile Ligii Campionilor, iar ocupantele locurilor trei își vor continua parcursul în Liga Europa.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite