Inter – Barcelona, exploziv în Liga Campionilor: Xavi, „turbat“! Imaginile fac înconjurul lumii VIDEO

0
0

Arbitrajul video a redus drastic numărul greșeilor de arbitraj în fotbal, însă nici această tehnologie n-a reușit eliminarea deciziilor eronate cu totul. Ultima dovadă e ce s-a întâmplat, marți seară, în partida Inter Milano – Barcelona, scor 1-0.

Xavi, arătând că a fost henț în careu de pe margine.
Xavi, arătând că a fost henț în careu de pe margine.

Cea mai controversată fază a întâlnirii a venit pe final, când a fost un henț în careul italienilor. Centralul sloven, Slavko Vinčić (42 de ani), a luat decizia că nu se impune acordarea unei lovituri de la 11 metri pentru Barcelona!

Penalty-ul refuzat echipei sale l-a scos din sărite pe antrenorul Xavi Hernandez (42 de ani). Într-o primă fază, el a reclamat hențul, făcând niște gesturi sugestive pe marginea terenului. Apoi, când a văzut decizia lui Vinčić, Xavi a fost, pur și simplu, un car de nervi. Ceea ce a reieșit și din interviul său de după meci.

A fost o decizie crucială din partea arbitrului. El a luat această decizie și trebuie să vină aici acum (n.r. – în zona de interviuri) și să vorbească el!“, a spus antrenorul catalanilor, vizibil iritat.

După trei etape scurse din grupele Ligii Campionilor, Barcelona e pe 3 din 4 în grupa C. Bayern Munchen are maximum de puncte (9), urmată de Inter (6), Barcelona (3) și Viktoria Plzen (0). Doar primele două clasate își vor continua parcursul în Liga Campionilor, în timp ce formația de pe 3 va merge în Liga Europa.

VEZI PENALTY-UL REFUZAT BARCELONA ȘI INTERVIUL LUI XAVI

Sport


Ultimele știri
Cele mai citite