Porto – Leverkusen, nebunie în Liga Campionilor: Golul iranianului Taremi, urmat de scene incredibile

0
0

Dintre cele opt partide de marți seară, în a 3-a etapă din grupele Ligii Campionilor, doar două s-au încheiat cu scorul de 0-0 la pauză: Frankfurt – Tottenham și Porto – Leverkusen. Doar că al doilea meci a avut o repriză albă extrem de spectaculoasă, cum rar se vede!

Mehdi Taremi a crezut că a deschis scorul pentru Porto. FOTO: Facebook
Mehdi Taremi a crezut că a deschis scorul pentru Porto. FOTO: Facebook

Dincolo de faptul că pe „Estádio Do Dragão“ s-a jucat un fotbal plăcut ochiului, meciul a oferit niște răsturnări incredibile de situație. Mai întâi, a fost golul marcat de Hudson-Odoi pentru Leverkusen, în minutul 19. Mijlocașul englez adus de la Chelsea și-a celebrat energic prima reușită în tricoul nemților. Degeaba însă! După ce bucuria celor de la Leverkusen s-a încheiat și mingea a fost repusă la centru pentru ca jocul să fie reluat, brusc, arbitrul Anthony Taylor (43 de ani) a început să primească niște indicații în cască din partea colegilor săi din camera VAR. Au urmat câteva minute de așteptare, pentru ca apoi centralul englez să fie chemat pe margine. După ce a văzut reluările oferite de VAR, Taylor a anulat golul, pe bună dreptate, pentru un fault petrecut la mijlocul terenului.

Golul lui Taremi și nebunia de după!

Așadar, partida a continuat cu scorul cu care a început: 0-0. Asta până în minutul 41, când a fost rândul portughezilor să marcheze. După un contraatac declanșat de Mehdi Taremi, iranianul a ajuns la finalizare și a punctat pentru 1-0. Bucurie mare pentru Taremi, cu al patrulea său gol în Liga Campionilor. Doar că și această reușită a fost anulată de VAR!

Centralul Anthony Taylor a fost chemat la marginea terenului și, după ce a văzut reluările, a acordat... penalty pentru Leverkusen! Pentru că golul celor de la Porto a fost precedat de un henț comis în careu de un fundaș al gazdelor!

Așadar, în loc să fie 1-0 pentru Porto, mingea a fost pusă pe punctul cu var, pentru ca cehul Patrick Schick să bată penalty-ul. Ceea ce a și făcut, însă șutul său a fost parat de portarul Diogo Costa!

Porto – Leverkusen s-a încheiat cu scorul de 0-0, după primele 45 de minute. În partea secundă, portughezii au înscris prin Sanusi (69) și Galeno (86), câștigând cu 2-0.

Sport


Ultimele știri
Cele mai citite