Barcelona – Real Madrid, astăzi, cu niște tricouri de 400 de euro bucata FOTO

0
Publicat:

Au trecut vremurile în care El Clasico se juca sâmbătă seară, în prim-time, de la ora 22.00. Acum, în era banilor care fac și desfac în lumea sportului-rege, unul din cele mai așteptate derby-uri din Europa e programat astfel încât să fie pe placul asiaticilor.

Lewandowski speră să fie pe teren în confruntarea cu Real Madrid
Lewandowski speră să fie pe teren în confruntarea cu Real Madrid

Explicația e simplă: piața orientală e foarte importantă din punct de vedere financiar pentru marile grupări de pe bătrânul continent. Drept urmare, și acum primul El Clasico al sezonului se va juca, sâmbătă, de la ora 17.15, ora României (Digi Sport 1, Orange Sport 1, Prima Sport 1). Cele două mari rivale se înfruntă în etapa a 10-a, desprățite de un singur punct. El Clasico se va juca pe „Estadi Olímpic Lluís Companys“, cu o capacitate de 55.926 de locuri, în condițiile în care arena „Camp Nou“ a fost închisă pentru renovări.

La Barcelona, vor lipsi, aproape sigur, Jules Kounde și Sergi Roberto (accidentați). Și se încearcă recuperarea unor vedete, precum Lewandowski, Pedri, Raphinha și Frenkie de Jong pe ultima sută de metri. Și la Real sunt absențe, Eder Militao, Courtois și Dani Ceballos fiind indisponibili din cauza problemelor medicale.

Așa vor arăta tricourile Barcelonei la meciul cu Real Madrid
Așa vor arăta tricourile Barcelonei la meciul cu Real Madrid

De remarcat că Barcelona va juca în El Clasico, folosind niște tricouri speciale care vor fi folosite doar în această partidă. În contul unui parteneriat cu o platformă de streaming de muzică, catalanii vor purta niște tricouri cu logo-ul formației The Rolling Stones. Fanii pot cumpăra aceste tricouri, disponibile în ediție limitată, contra sumei de 400 de euro bucata.

„Fierbe“ orașul Manchester

Și Premier League programează un mare derby în weekend. Etapa cu numărul zece se va încheia cu întâlnirea Manchester United – Manchester City (duminică, ora 17.30, Digi Sport 1, Orange Sport 1, Prima Sport 1). Dacă City e în lupta pentru titlu, pe 2, la două puncte de liderul Tottenham, în schimb, United e pe 8 și deja se vorbește despre înlocuirea antrenorului Erik ten Hag (53 de ani).

La Liga, etapa a 10-a

1. Real Madrid 25p

2. Girona 25p

3. Barcelona 24p

4. Atl. Madrid 22p

5. Sociedad 18p

Premier League, etapa a 9-a

1. Tottenham 23p

2. Man. City 21p

3. Arsenal 21p

4. Liverpool 20p

5. Aston Villa 19p

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite