Dumitru Dragomir susţine că Dinamo – Barcelona se va juca, spaniolii nu au confirmat prezenţa la Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
www.fcbarcelona.com | Lionel Messi este asteptat la Bucuresti pentru amicalul cu Dinamo
www.fcbarcelona.com | Lionel Messi este asteptat la Bucuresti pentru amicalul cu Dinamo

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir, a dat asigurări că amicalul dintre Dinamo şi FC Barcelona se va disputa pe 11 august, aşa cum s-a stabilit iniţial, deşi pe site-ul grupării catalane, la secţiunea meciurilor amicale, nu este trecută această partidă.

Dragomir a susţinut, într-o conferinţă de presă, că Barcelona va veni sigur la Bucureşti, urmând să vină în România cu cea mai bună echipă, incluzându-l şi pe cel mai bun jucător al lumii, Lionel Messi.

Şeful LPF a mai declarat că deja se cunoaşte televiziunea care va transmite amicalul verii pentru Dinamo. „Până la urmă se joacă, am primit hârtia oficială la Ligă. Cluburile s-au înţeles, la fel şi televiziunile. În contract este prevăzut ca Barcelona să-şi aducă toate vedetele. Sunt convins că vor fi 50.000 de suporteri în tribune şi 50.000 pe lângă stadion”, a spus Dumitru Dragomir.

dumitru dragomir

„Contractul este 90% completat!”, a spus şi Mihai Craiu, unul dintre cei care se vor ocupa de organizarea acestei partide.

Pe site-ul oficial al Barcelonei nu este anunţat amicalul cu Dinamo

Dacă preşedintele LPF este convins că Barcelona va juca pe Arena Naţională, catalanii nu au confirmat încă prezenţa lor la Bucureşti. Pe site-ul oficial al grupării spaniole nu apare nicio informaţie potrivit căreia Barcelona ar urma să joace pe 11 august cu Dinamo. Mai precis, la calendarul meciurilor amicale pe care catalanii le vor juca sunt trecute partidele cu Manchester United (8 august) şi cu Sampdoria (20 august).

Totuşi, pe 6 iulie, oficialii Barcelonei vor susţine o conferinţă de presă în care sunt aşteptaţi să confirme amicalul cu Dinamo, pe care ar urma să-l joace la Bucureşti în luna august.

Dacă partida va avea loc, pentru Dinamo ar fi al doilea amical de lux din istorie, după ce în urmă cu 10 ani (26 august 2002) trupa bucureşteană a întâlnit echipa Real Madrid, meci încheiat cu victoria spaniolilor cu scorul de 5-2.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite