Avertisment dur înainte de Jocurile Olimpice de Vară: „Nu veniţi la Rio de Janeiro, veţi fi ucişi”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Proteste Brazilia. FOTO AP

Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro se vor desfăşura în perioada 5-21 august, însă ţara gazdă, Brazilia, întâmpină numeroase probleme de organizare. Culmea e că nici măcar legendele sportului din această ţară nu mai cred în succesul acestei competiţii.

Fostul fotbalist brazilian Rivaldo a făcut o postare pe contul său de Instagram prin care îi avertizează pe suporteri să nu vină la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, deoarece riscă să fie ucişi, a anunţat, luni, News.ro. 

"În această dimineaţă, nişte bandiţi au ucis o fată. Lucrurile rele se întâmplă mereu în Brazilia. Le spun tuturor celor care vor să viziteze Brazilia sau să vină la Jocurile Olimpice de la Rio să stea acasă. Aici sunt expuşi riscului de a fi ucişi. Ca să nu mai vorbim de spitalele publice care nu sunt în măsură să ofere asistenţă adecvată sau de haosul din politică. Doar Dumnezeu poate schimba situaţia din Brazilia noastră", a scris Rivaldo, care a postat şi poză cu fata de 17 ani ucisă. Rivaldo, în vârstă de 44 de ani, a câştigat titlul mondial cu naţionala Braziliei în 2002.

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite