Australian Open 2015. Halep şi Begu vor juca miercuri la Melbourne. Alţi doi români debutează pe tabloul de dublu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Irina Begu a impresionat în turul 1 la Australian Open FOTO
Irina Begu a impresionat în turul 1 la Australian Open FOTO

Simona Halep, locul 3 WTA, va juca miercuri împotriva Jarmilei Gajdosova (locu 62 WTA), în turul doi la Australian Open, meciul urmând să aibă loc pe celebra arenă "Rod Laver" din Melbourne.

Simona Halep va juca miercuri dimineaţa cu Jarmila Gadjosova, nu mai devreme de ora 10.00, ora României, dar după meciul dintre Rafael Nadal, favoritul nr. 3 al competiţiei şi Tim Smyczek din SUA. 

Meciul Simonei este programat în sesiunea de seară de la Melbourne, în vreme ce Irina Begu, cealaltă româncă rămasă în concurs pe tabloul de simplu, va juca în sesiunea de dimineaţa. Asta înseamnă că Begu se va duela cu Siniakova miercuri dimineaţa la ora 2.00, ora României.

Tot miercuri, dar pe tabloul de dublu, intră în concurs şi alţi români. Monica Niculescu, care a fost eliminată de la simplu, va face pereche cu Vitalia Diatcenko din Rusia, urmând să se duezele cu perechea americană Lauren Davis/Christina McHale. Meciul este programat miercuri dimineaţa, la ora 6.30, ora României. La masculin, Florin Mergea şi Dominic Inglot (România/Marea Britanie) vor juca împotriva australienilor Matthew Ebden/Matt Reid, miercuri dimineaţa, la ora 2.00.

Povestea de viaţă a adversarei Simonei Halep. La 27 de ani e deja divorţată

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite