Atletico lui Simeone, sfâşiată: Cum a fost catalogată după ce a „ucis“ fotbalul, la Manchester

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Diego Simeone
Diego Simeone

Manchester City - Atletico Madrid s-a terminat, atacurile la adresa sistemului folosit de antrenorul argentinian al oaspeţilor continuă. Şi sunt din ce în ce mai dure.

Meci revoltător pentru cam oricine n-a fost suporter Atletico Madrid, marţi seară, pe „Etihad Stadium“ din Manchester. 

Pentru că aici s-a predat lecţia uciderii spectacolului fotbalistic, timp de 90 de minute. Cu Diego Simeone la catedră. Nu degeaba, moderatorul emisiunii „Fotbal European“, Andrei Niculescu, a avut o remarcă antologică, la pauza meciului, la Digi Sport: „Ce să dăm după această repriză? (n.r. - în materie de rezumat). N-avem ce să dăm!“.

Chiar dacă în partea secundă a venit golul lui De Bruyne (70), care a spart gheaţa şi a stabilit scorul final, 1-0 Manchester City, a rămas „capodopera“ tactică a lui Simeone: niciun şut expediat de jucătorii săi. O premieră pentru Atletico, de când „El Cholo“ Simeone a fost numit pe banca acestei formaţii în decembrie 2011. 

„Dacă vrei să distrugi un meci de fotbal, procedează precum Atletico Madrid. Ei nu fac altceva decât să strice tot spectacolul, se pun pe două linii în apropiere de propriul careu şi aşteaptă. Se numeşte fotbal de paraziţi, pentru că se bazează exclusiv pe greşeala adversarului. Închid toate culoarele şi tot ce încearcă să facă e să intercepteze pase. Dar dacă faci asta contra unei formaţii ca Manchester City, în cele din urmă, vei primi gol şi asta s-a întâmplat în această seară (n.r. - marţi seară). E teribil să priveşti un meci al lui Atletico, e groaznic şi pentru cei care trebuie să joace împotriva lor. Nimănui nu-i place, ca spectator te ia somnul la un astfel de meci. La Manchester, n-au avut nicio intenţie de a marca“, a fost „radiografia“ dură a lui Dean Saunders (57 de ani), fost atacant la Liverpool, Aston Villa, Galatasaray, Sheffield United sau Benfica, potrivit Eurosport.

Liga Campionilor, sferturi

Ieri

*Man. City - Atl. Madrid 1-0

*Benfica - Liverpool 1-3

Partidele retur sunt programate pentru data de 13 aprilie.

Astăzi, ora 22.00

*Chelsea - Real Madrid

Digi Sport 1, Orange Sport 1, Look Sport+

*Villarreal - Bayern

Digi Sport 2, Orange Sport 3, Look Sport

Partidele retur sunt programate pentru data de 12 aprilie.

Tabloul semifinalelor

*27 aprilie: Man. City / Atletico - Chelsea / Real

*4 mai: Chelsea / Real - Man. City / Atletico

*27 aprilie: Benfica / Liverpool - Villarreal / Bayern

*4 mai: Benfica / Livepool - Villarreal / Bayern

Finala Ligii Campionilor se va juca pe „Stade de France“, la Paris, la data de 28 mai.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite