Atentate la Bruxelles. Fratele lui Novak Djokovici trebuia să aterizeze la Zaventem în momentul producerii exploziilor. Meciul amical de fotbal Belgia-Portugalia va fi anulat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Djordje Djokovici, fratele tenismenului Novak Djokovici, era unul dintre miile de pasageri care ar fi trebuit să ajungă astăzi pe aeroportul Zaventem din Bruxelles.

În vârstă de 21 de ani, Djordje Djokovici cochetează şi el cu tenisul, fiind clasat în momentul de faţă pe locul 1.539 în clasamentul ATP. 

Tânărul era într-un avion care trebuia să aterizeze la Bruxelles şi a fost redirecţionat către aeroportul din Charleroi, aflat destul de aproape, acolo unde aterizează de obicei cursele low-cost, inclusiv cele operate de Wizz Air şi Ryan Air de la Bucureşti. 

Printre persoanele aflate pe aeroportul Zaventem, din Bruxelles se afla şi fiica lui Mircea Rednic, Luana, care chiar în momentul exploziei vorbea cu tatăl ei la telefon.

"Au fost două bombe în aeroport. Eram la check-in, aşteptam să-mi iau bagajul. Lumea a început să alerge în toate direcţiile. La plecări şi înainte de control s-a produs. M-a luat un domn de la securitate, m-a trimis în biroul lui. Eram 8 persoane acolo şi ne-a încuiat. Lumea a luat-o la fugă, speriată. S-au auzit apoi focuri de armă. Am alergat şi nu m-am uitat în jur. Eram disperată să ies mai repede, mi-e frică să nu alerg într-o zonă în care erau alte bombe. Acum sunt nişte ambulanţe, pompieri pentru că a luat foc un restaurant unde era una dintre bombe", a declarat Luana Rednic la Digi24. 

djokovici

De asemenea, Belgia avea programat pe 29 martie un meci amical cu Portugalia. Sunt şanse destul de mari ca partida de fotbal să fie anulată. Belgia a mai anulat o partidă de pregătire, în noiembrie cu Spania, în urma atentatelor de la Paris.Prin intermediul contului oficial de Twitter, federalii belgieni au anunţat că antrenamentele echipei naţionalei au fost anulate: "Fotbalul nu este important astăzi! Antrenamentul a fost suspendat!".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite