Astra - Viktoria Plzen 1-1: giurgiuvenii speră la calificare. Seară magică pentru românii de la Anderlecht

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Şumudică
Marius Şumudică

Ocupanta locului 10 în Liga I a ţinut şah liderul din Cehia, după ce, în tur, trupa lui Şumudică chiar a câştigat pe terenul Viktoriei Plzen. Cele patru puncte luate în aceste partide înseamnă că Astra are şanse bune de a ajunge în 16-imile Ligii Europa.

Astra a remizat pe „Arena Naţională“ cu Viktoria Plezen, scor 1-1, ambele goluri fiind marcate în prima repriză. Stan a deschis scorul pentru români, în minutul 19, după care cehii au egalat prin Krmencik (25).

Denis Alibec, cel mai bun om al Astrei, a lipsit din cauza unei accidentări. Cum în celălalt meci al grupei, AS Roma s-a impus pe terenul celor de la Austria Viena, italienii sunt ca şi calificaţi cu două runde înainte de terminarea fazei grupelor, în timp ce Austria Viena, Astra şi Viktoria Plzen se bat pentru locul 2, care duce în 16-imi.

Grupa F

Austria Viena - AS Roma 2-4

Astra - Viktoria Plzen 1-1

Clasament: 1. AS Roma 8p, 2. Austria Viena 5p, 3. Astra 4p, 4. Viktoria Plzen 3p

Etapa viitoare (24 noiembrie): AS Roma - Viktoria Plzen, Austria Viena - Astra

Stanciu, primele goluri la Anderlecht

Într-o partidă din grupa C a Ligii Europa, românii au făcut spectacol pentru Anderlecht. Belgienii au zdrobit Mainz pe teren propriu, scor 6-1. Titulari la gazde, Stanciu şi Chipciu au contribuit la victoria categorică. Stanciu a înscris în minutele 9 şi 41, stabilind scorul la pauză: 2-0. Au fost primele sale goluri pentru Anderlecht după transferul de 9,8 milioane de euro de la Steaua. Celălalt român, Chipciu, a pasat decisiv la ambele goluri înscrise de Stanciu.

Chipciu a rămas pe teren până în minutul 56, în timp ce Stanciu a fost schimbat după 67 de minute.

Grupa C

Qabala - Saint-Etienne 1-2

Anderlecht - Mainz 6-1

Clasament: 1. Anderlecht 8p, 2. Saint-Etienne 8p, 3. Mainz 5p, 4. Qabala 0p

Etapa viitoare (24 noiembrie): Qabala - Anderlecht, Saint-Etienne - Mainz

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite