Astra Giurgiu are antrenor nou pentru ultimele trei etape. Din iarnă e aşteptat la echipă un fost selecţioner al României

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dinu Gheorghe vrea să dea lovitura prin aducerea lui Răzvan Lucescu la Astra
Dinu Gheorghe vrea să dea lovitura prin aducerea lui Răzvan Lucescu la Astra

Interimarul Valentin Sinescu a făcut minuni pe banca Astrei Giurgiu, fiind neînvins de când a preluat această formaţie, însă de azi el redevine antrenor secund.

Noul antrenor principal al Astrei este Marin Barbu, chemat de patronul Ioan Niculae să stea pe bancă la ultimele trei meciuri ale giurgiuvenilor. Mutarea a fost forţată de faptul că Sinescu nu deţine licenţa Pro şi nu poate fi decât antrenor interimar, timp de o lună. Termenul a expirat, astfel că Astra are nevoie, în acte, de un alt antrenor principal. Şi cum Magiun era liber de contract şi se afla în relaţii bune cu cei de la Astra, el a fost chemat să stea pe banca ploieştenilor până la iarnă. 

Pentru retur, preşedintele Dinu Gheorghe pregăteşte o mutare spectaculoasă. El vrea să-l aducă la echipă pe Răzvan Lucescu, acum în Qatar, la El jeish. Fostul selecţioner nu se simte foarte bine în fotbalul arab şi, exceptând factorul financiar, n-are motive să mai rămână acolo.   

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite