Astăzi se reia La Liga. În prologul primei etape, Athletic Bilbao întâlneşte acasă campioana Barcelona

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jucătorul echipei FC Barcelona Lionel Messi sărbătoreşte înscrierea unui gol alături de coechipierul său Malcom în timpul partidei din La Liga dintre FC Barcelona şi   RCD Espanyol pe Camp Nou Barcelona Spania. FOTO Guliver-Gettyimages

Barcelona porneşte astăzi lupta pentru apărarea titlului de campioană. Ar fi cel de al 27-lea în competiţia în care sezonul trecut Atletico a terminat pe locul 2 şi rivala de moarte, Real Madrid, pe 3.

Primul obstacol al catalanilor va fi unul extrem de dificil, Messi şi trupa lui urmând să joace în această seară, de la ora 22.00, pe San Mames, cu Athletic Bilbao. Real Madrid va debuta în actualul sezon sâmbătă, într-o deplasare cu Celta, în timp ce vicecampioana Atletico Madrid o primi pe teren propriu vizita celor de la Getafe.

Mallorca-Eibar, Espanyol-Sevilla, Alavés-Levante, Valencia-Real Sociedad, Betis-Valladolid, Leganés-Osasuna şi Villarreal-Granada, sunt celelalte partide din prima etapă din La Liga.

El Clasico, la sfârşitul lui octombrie şi începutul lui martie
 

Cele mai aşteptate meciuri ale sezonului, duelurile dintre Barcelona şi Real Madrid sunt programate în etapa cu numărul 10 (27 octombrie) pe Camp Nou, în timp ce meciul de pe Bernabeu se va juca în etapa 26 (1 martie 2020). Ambele meciuri vor fi jucate într-o zi de duminică.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite