ASA Tg. Mureş acuză o viciere de rezultat în meciul cu Dinamo: “Un fault şi o lipsă de fair-play au stabilit învingătoarea”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Site-ul oficial al ASA Târgu Mureş notează că soarta meciului cu Dinamo, pierdut cu socrul de 1-2, în etapa a XIV-a a Ligii I, a fost decisă de "un fault evident şi o lipsă de fair-play".

"ASA Tîrgu-Mureş a pierdut partida din etapa a XIV-a a Ligii 1, prima a returului, 1-2 în deplasare cu Dinamo. Golul echipei noastre a fost înscris de Ndoye, în minutul 50. Gazdele au punctat prin Marc, în minutele 41, 56. Însă, la ambele goluri s-au petrecut evenimente care au influenţat decisiv respectivele faze. La prima reuşită, la un corner al dinamoviştilor, Mureşan este clar împins în careu de un adversar, neputând să respingă mingea, centralul Balaj validând golul. La al doilea gol, Hanca este călcat pe gleznă de Mevlja, mingea nu este dată afară de gazde şi acelaşi jucător sloven trimite centrarea din care s-a înscris golul victoriei. Un fault evident şi o lipsă de fair-play au stabilit învingătoarea, într-un meci în care rezultatul putea şi trebuia să fie altul", se arată pe site-ul asatirgumures.ro.

Formaţia Dinamo a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-0), echipa ASA Târgu Mureş, într-un meci din etapa a XIV-a a Ligii I. Golurile au fost marcate de Andrei Marc '41, '55 pentru Dinamo şi N'Doye '50 pentru ASA Târgu Mureş. În minutul 80, de la oaspeţi a fost eliminat Bejan. 

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite