„Arma secretă“ a României: naţionala de handbal va arunca, astăzi, în luptă o jucătoare menajată cu Cehia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Selecţionerul Martin Ambros s-a gândit în perspectiva crucialului meci cu Danemarca (astăzi, ora 19.30, TVR 2) care poate trimite prima reprezentativă în semifinalele Campionatului European.

România poate prinde careul de aşi la Euro 2016, fie cu o victorie, fie cu o remiză în faţa nordicelor. 

Tricolorele s-au chinuit pe finalul partidei de marţi cu Cehia (30-28), dar au scuza că s-au relaxat, după ce au avut trei goluri în faţă cu patru minute înainte de expirarea timpului. Mai mult, româncele n-au avut-o în teren pe Eliza Buceschi. Aceasta a fost menajată de selecţioner în confruntarea de marţi.

„Eliza n-a venit aici în cea mai bună formă pentru că n-a jucat atât cât şi-a dorit în competiţii, a avut şi ceva probleme medicale, dar are o motivaţie foarte mare. Probabil că va fi puţin mai odihnită pentru ultimul meci din grupă, dar danezii o cunosc foarte bine“, a declarat Martin Ambros, potrivit prosport.ro.

Spaniolul a vorbit despre preocuparea sa numărul 1, în condiţiile în care România va juca două partide în două zile: „Mă gândesc acum doar la faptul că echipa trebuie să se odihnească cât mai mult posibil înaintea meciului de miercuri. Am fi avut nevoie de o perioadă de recuperare mai lungă, dar asta e competiţia“.

Martin Ambros a analizat apoi formaţia daneză: „Echipa ştie cum să reuşească. Ne gândim că putem obţine ce ne dorim dacă ne apărăm. În faţa noastră va fi o echipă redutabilă, care se simte aproape ca acasă, Danemarca va avea foarte mulţi suporteri. Dar nici noi nu ne simţim singuri, avem mulţi suporteri şi cred că va fi un meci special pentru noi“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite