Argăseală comentează zvonurile privind posibila plecare a lui Gâlcă de la Steaua: „E implicat în trei competiţii diferite“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală, a vorbit despre posibilitatea ca tehnicianul campioanei să plece la vară din Ghencea, el precizând că în acest moment şansele unei despărţiri de Gâlcă sunt zero.

Pe fondul unor declaraţii interpretate şi răstălmăcite privind o posibilă revenire a lui Reghecampf la Steaua, la vară, zvonurile privind plecarea lui Costel Gâlcă din Ghencea au prins din ce în ce mai mult contur. Însă, aceste zvonuri au fost dezminţite luni seara de preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală, care a precizat că actualul tehnician va rămâne la Steaua şi în sezonul viitor.

"Costel Gâlcă rămâne! E implicat în trei competiţii diferite. Îşi va continua activitatea la Steaua şi din vară. Suntem mulţumiţi de modul în care a evoluat pregătirea, chiar şi de rezultate. Ne aşteptăm ca nou-veniţii să se acomodeze, sunt jucători care cunoşteau campionatul", a comentat Argăseală la revenirea în România din Antalya.

Oficialul stelist a făcut referiti şi la campania de achiziţii a Stelei din această iarnă. "Ne pare rău că nu l-am luat pe Pintilii, însă nici lui, nici nouă nu ne făceam vreun bine. Arabii voiau să-l împrumute doar pe trei luni. Keşeru nu a avut niciun fel de ofertă concretă. Dacă ar fi avut, probabil că ar fi plecat", a mai precizat Argăseală.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite