Arabii din Orient își amețesc rivalii din Europa: Al-Hilal, ofertă-șoc pentru starul lui Manchester City

0
Publicat:

Al-Hilal Riad (Arabia Saudită) a făcut o ofertă în valoare de 70 de milioane de euro pentru transferul internaţionalului portughez, Bernardo Silva, de la Manchester City, campioana en titre a Angliei.

Arabii au început să-și facă o colecție de vedete în campionatul saudit
Arabii au început să-și facă o colecție de vedete în campionatul saudit

Al-Hilal vrea să-i ofere lui Silva un salariu anual de 50 de milioane de euro, în cadrul unui contract pe trei sezoane, astfel că "pachetul" total pentru recrutarea fotbalistului lusitan se ridică la 220 de milioane de euro!

Bernardo Silva (28 de ani) are un acord valabil până în 2025 cu Manchester City, alături de care a cucerit Liga Campionilor, campionatul şi Cupa Angliei în acest sezon. Jucătorul portughez se află, de asemenea, în vizorul cluburilor Paris Saint-Germain şi Barcelona.

Al-Hilal, care l-a readus, recent, în postul de antrenor pe portughezul Jorge Jesus, a plătit luna trecută 55 de milioane de euro pentru a-l recruta pe mijlocaşul lusitan, Ruben Neves de la Wolverhampton. În vizorul clubului saudit se mai află sârbul Sergej Milinkovic-Savic, pentru transferul căruia oferă suma de 40 de milioane de euro formaţiei Lazio Roma, conform CBS Sports.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite