Apar primele critici la adresa lui Răzvan Burleanu: „Au ajuns unii care au fost repetenţi în arbitraj să fie şefi ai arbitrilor!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Avram este cel mai tânăr preşedinte din istoria FRF FOTO Adevărul
Avram este cel mai tânăr preşedinte din istoria FRF FOTO Adevărul

La doar o zi după desfăşurarea alegerilor pentru şefia FRF, au apărut deja primii contestatari ai lui Răzvan Burleanu, în urma deciziilor pe care preşedintele federaţiei le-a luat în privinţa noii organigrame a forului pe care îl conduce.

Răzvan Burleanu a organizat joi, în prima zi de după câştigarea alegerilor de la FRF, o conferinţă de presă la care s-a afişat alături de fostul şef al federaţiei, Mircea Sandu. Deşi în campania electorală fostul şi actualul şef ai FRF s-au atacat reciproc, la conferinţa de presă au părut că au îngropat securea războiului. Cordialitatea afişată de cei doi a fost rapid taxată de fostul preşedinte al CCA, Ion Crăciunescu, care îl critică pe Burleanu pentru faptul că s-a apropiat de Sandu, deşi declara în campanie că vrea scape fotbalul românesc de el.

Mircea Sandu despre renta viageră: „Am redus-o la 50.000 de euro; nu voi avea maşină şi secretară“. Primele schimbări făcute de Răzvan Burleanu

"L-am văzut la masă cu Mircea Sandu şi cred că a făcut o mare greşeală. Dacă te-ai desociat de Mircea Sandu, în prima zi de lucru nu mai trebuie să apari cu Mircea Sandu. Pare o persoană bineintenţionată, dar mai trebuie să demonstreze", a spus Ion Crăciunescu la Digi Sport.

Fostul şef al CCA a criticat totodată decizia lui Burleanu de a-l păstra pe Deaconu în fruntea arbitrajului românesc. "Acolo trebuie făcută o curăţenie generală. Începând cu Deaconu, care în afară că a primit o medalie pentru că a stricat un meci, nu ştiu ce mare merit are în arbitrajul românesc. Au ajuns unii care au fost repetenţi din arbitraj să stea în faţa arbitrilor. Este opţiunea domniei sale", a mai comentat Crăciunescu.

Culisele alegerii lui Burleanu la FRF şi ce le spunea Kassai alegătorilor: „Dacă mă respecţi, îl votezi pe Avram”

Fostul mare arbitru nu se află în cele mai cordiale relaţii cu Mircea Sandu. În mandatul "Naşului", Crăciunescu a fost demis din fruntea CCA, decizie care a obligat federaţia să-i plătească acestuia o sumă foarte mare de bani ca despăgubire. Potrivit unor surse din interiorul federaţiei, în cazul în care Gică Popescu ar fi câştigat alegerile, Crăciunescu ar fi redevenit preşedintele CCA.

CITIŢI ŞI:

Răzvan Burleanu, noul preşedinte FRF, este de părere că Mircea Sandu „are o rentă viageră nesimţită“

Schimbări în conducerea FRF, după 24 de ani: Răzvan Burleanu l-a învins pe Vasile Avram şi a devenit preşedinte!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite