Anunţ important al lui Darren Cahill în privinţa colaborării cu Simona Halep: „Îmi pare rău, prieteni“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Darren Cahill este un antrenor important şi în ultima vreme s-au înteţit zvonurile conform cărora va accepta o altă provocare.

După ce anumite publicaţii din Australia l-au aşezat pe lista potenţialilor antrenori pentru Nick Kyrgios, şi media din România s-a vorbit despre o eventuală despărţire între antrenorul Darren Cahill şi SImona Halep.

Australianul a dezminţit zvonurile într-o postare pe Twitter: "Doar pentru media din România, sunt antrenorul Simonei Halep şi sunt sută la sută alături de ea! Îmi pare rău prieteni, dar nu scăpaţi de mine", a scris Cahill pe Twitter.

Australianul şi Halep colaborează din 2015, atunci când Cahill i-a fost alături Simonei la cele mai importante turnee. Din 2016, australianul este antrenorul full-time ale Simonei, cu excepţia orelor când are de comentat meciuri pentru ESPN. Este al doilea antrenor străin al lui Halep, după Wim Fissette, belgianul care a dus-o pe Smona pe locul 2 WTA. 

Cahill este antrenorul sub comanda căruis Lleyton Hewitt a fost cel mai tânăr lider ATP, iar Andre Agassi cel mai vârstnic. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite