Antrenorul Universității Cluj, șantajat cu 25.000 de euro pentru un clip cu fiica lui

0
Publicat:

Ioan Ovidiu Sabău a fost șantajat cu 25.000 de euro de un bărbat care se afla în posesia unui clip în care apare fiica tehnicianului.

Ioan Ovidiu Sabău, antrenorul Universității Cluj
Ioan Ovidiu Sabău, antrenorul Universității Cluj

Antrenorul de la Universitatea Cluj, Ioan Ovidiu Sabău, a dat pe mâna legii un bărbat care-l șantaja cu 25.000 de euro pentru un  clip în care apare fiica tehnicianului.

Bărbatul a fost recent condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare. Clipul datează din anul 2019, când  fiica fostului fotbalist a decis să renunțe la religia tatălui său, care face parte din Martorii lui Iehova.

Fata ar fi înregistrat atunci un clip în care ar fi prezentat o parte din aspectele negative ale acestui cult, video care a ajuns, nu se știe prin ce împrejurare, în mâinile santajistului.

În februarie 2023, bărbatul l-a urmărit pe Sabău acasă iar a doua zi i-a cerut să cumpere un teren în valoare de 25.000 de euro, oferind garanții verbale că nu va publica acel video.

Sabău a decis să se adreseze Tribunalului și a avut câștig de cauză. Bărbatul a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare, scrie gsp.ro.

„Din cuprinsul declarației persoanei vătămate, rezultă modalitatea în care a fost abordat de către inculpat, data la care acesta a luat legătura cu el şi cele solicitate pentru a nu face publice anumite imagini video compromiţătoare.

Caracterul compromiţător al imaginilor şi al videoclipurilor pe care le deţinea inculpatul şi la care a făcut referire persoana vătămată mai rezultă și din cuprinsul procesului-verbal de redare a convorbirii telefonice a persoanei vătămate cu martora... Din cuprinsul procesului-verbal de redare rezultă că imaginile şi înregistrările audio la care făcea referire inculpatul sunt legate atât de religia persoanei vătămate, cât şi de relaţia dintre martoră şi verişorul acesteia”, se arată în decizia instanței din Cluj.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite