Antrenorul Simonei Halep, Patrick Mouratoglou, a răbufnit la adresa unei jurnaliste. Ce remarcă „supărătoare“ a făcut ziarista

0
Publicat:

Simona Halep (31 de ani) a primit o suspendare de patru ani din partea Agenției Internaționale pentru Integritatea în Tenis (ITIA), în cazul scandalului de dopaj.

Patrick Mouratoglou și Simona Halep
Patrick Mouratoglou și Simona Halep

Patrick Mouratoglou, antrenorul Simonei Halep, a avut o racție dură pe rețelele sociale la adresa unei jurnaliste care a sugerat că sportiva româncă ar fi vinovată în cazul de dopaj.

Jurnalista a distribuit comunicatul pe care Patrick Mouratoglou l-a dat după ce a aflat despre suspendarea primită de Simona Halep și a scris un comentariu în care a sugerat că Halep nu are nicio scuză.

”Este amuzant. Sportivii sunt prinși, dar ei niciodată nu iau vreo substanță în mod voluntar. Tu, ca sportiv profesionist, trebuie să fii atent la ce mănânci, la tot ce bei și la orice vitamine iei. Nu este asta o parte din job-ul vostru? Poate fi din cauză că s-a dopat sau că a ingerat ceva fără știrea ei, dar rezultatele sângelui sunt acolo. Cazul ei poate servi ca un exemplu, dar este greu să nu-ți pui întrebări”, a scris tânăra pe Twitter,

Mouratoglou i-a dat replica tinerei tot pe rețelele sociale.

”Ca jurnalist, este incredibil să faci un astfel de comentariu fără să cunoști dosarul”, a scris Mouratoglou.

Acesta speră ca românca să își găsească dreptatea, după ce va ataca decizia cu recurs.

”E o rușine! Am fost martor la audieri și decizia nu are sens. Sunt șocat și sper ca Tribunalul de Arbitraj Sportiv, care este independent, va vedea adevărul”, a scris Patrick Mouratoglou, pe Instagram.

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite