Antrenorul Oţelului a dat declaraţii comice după 2-7 cu CFR: la ce se gândea când scorul era 4-0 pentru clujeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionuţ Badea
Ionuţ Badea

Ionuţ Badea a luat un singur punct cu echipa sa în ultimele cinci runde, iar fosta campioană a României a ajuns la retrogradare. Luni seară, gălăţenii s-au făcut de râs de o manieră istorică.

Oţelul a fost zdrobită de CFR Cluj, care a obţinut cea mai mare victorie a ei de când a revenit în Liga I în sezonul 2004-2005. Înfrângerea la scor a pus în pericol scaunul lui Ionuţ Badea, care a dus echipa pe locul 14, la trei puncte de poziţia a 15-a, prima care retrogradează. Luni seară, după meci, tehnicianul de 37 de ani şi-a păstrat discursul de filosof, dezvăluind la ce se gândea la pauza jocului, atunci când gazdele conduceau cu 4-0.

Ce a spus?

„Eu şi la 4-0 credeam că se mai poate întoarce rezultatul. Echipa nu a înregistrat o revenire şi trebuie să analizăm greşelile. Pentru noi rămâne semnul de întrebare de ce nu am reuşit să revenim. Din păcate, după un început bun de campionat lucrurile nu au mai funcţionat cum ar fi trebuit, e un moment greu care trebuie gestionat ca atare. Contra CFR-ului, lor le-a intrat tot, iar nouă aproape nimic“, şi-a început Badea discursul la Digi Sport.

El a afirmat că şi primul gol al CFR-ului, înscris dintr-un ofsaid evident, a influenţat rezultatul final. „Dacă nu ar fi existat acel ofsaid lucrurile ar fi stat altcumva. Pentru noi există semne de întrebare legat de evoluţia fiecărui jucător din teren. Am făcut cadouri adversarilor la fiecare fază în prima repriză, apoi discuţia de la pauză nu a avut darul de a scoate ceva“, a continuat tehnicianul gălăţenilor.

E un eşec dureros, umilitor. E cea mai mare înfrângere din cariera mea de antrenor şi pentru mine e o umilinţă. Ionuţ Badea antrenor Oţelul   
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite