Antrenorul lui Cristiano Ronaldo de la Al-Nassr crede că atacantul va „reveni în Europa“ înainte de a se retrage din fotbal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul superstar a obținut transferul la formația din Arabia Saudită abia luna trecută, dar se pare că discuțiile despre viitorul său au început deja să circule.

Cristiano Ronaldo a debutat pentru Al Nasr
Cristiano Ronaldo a debutat pentru Al Nasr

De data aceasta, propriul său antrenor este cel care a pus gaz pe foc, după ce Rudi Garcia a sugerat că cel care a câștigat de cinci ori Ballonul de aur va avea o ultimă perioadă în Europa înainte de a agăța ghetele în cui, scrie dailymail.co.uk.

Potrivit SPORT, antrenorul principal al lui Al-Nassr, Garcia, a declarat: "Cristiano Ronaldo este un plus pozitiv, deoarece ajută la dispersarea apărătorilor".

Managerul în vârstă de 58 de ani a spus: "Ronaldo este unul dintre cei mai buni jucători din lume. Nu-și va încheia cariera la Al-Nassr, ci se va întoarce în Europa".

Garcia a vorbit după înfrângerea echipei sale cu 3-1 în fața lui Al Ittihad în semifinalele Supercupei Arabiei, în care Ronaldo nu a reușit să înscrie.

Fostul star de la Manchester United și Real Madrid încă nu a marcat pentru club în Saudi Pro League, după ce a participat la un singur meci competițional.

Ronaldo și-a asigurat transferul în Arabia Saudită în decembrie, după ce nu a mai fost pe placul managerului lui United, Erik ten Hag, și și-a reziliat contractul de comun acord.

Fostul Diavol Roșu și-ar fi invitat foștii coechipieri de la United să urmărească jocul lui Al-Nassr, după ce a ratat o ieșire de adio ca lumea de pe Old Trafford.

În următorul meci al lui Al-Nassr, echipa lui Ronaldo se deplasează vineri la Al Fateh, în timp ce foștii săi colegi de la United înfruntă la mijlocul săptămânii Nottingham Forest în Cupa Carabao.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite