Antonio Conceicao: „Planurile mele nu coincid cu cele ale conducătorilor de la FC Brașov“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FC Brașov și antrenorul Antonio Conceicao au convenit, pe cale amiabilă, încetarea raporturilor contractuale. De pregătirea echipei se vor ocupa Daniel Isăilă și Andrei Șanta.

Am reziliat contractul  cu Toni pe cale amiabilă. I-am spus că oricind ne putem revedea, poate în condiții mai bune. Sunt foarte dezamăgit pentru tot ce s-a întâmplat. Este foarte grav, pentru că nu așa se procedează la o echipă profesionistă.

Îmi pare rău pentru Toni, însă și el a greșit într-un anumit moment, când a promis că aduce 2-3 jucători și nu s-au adus, dar pe de altă parte nici noi nu am avut posibilitățile financiare de a aduce jucători care costau sute de mii de euro. Începe o nouă eră. O să continuăm cu Isăilă și cel mai probabil vom aduce 2-3 fotbaliști
", a declarat președintele brașovenilor, Iosif Kovacs.

Am dorit să merg mai departe cu FC Braşov, dar am avut o discuție serioasă cu cei din club, sunt oameni care vor ce e mai bine pentru echipă, dar avem idei diferite şi nu s-a mai putut continua. Ne-am despărţit prieteni, asta este viaţa, ca şi prieten am venit aici şi ca şi prieten plec, asta este tot ce vreau să iau cu mine. Este adevărat că am avut posibilitatea de a merge și la alte cluburi, dar mă simțeam bine la Brașov.

Nu regret că nu am mers la Steaua, nu gândesc aşa, când am rămas la Braşov am rămas cu inima, a fost o opţiune pe care nu o regret. Aveam o legătură de prietenie cu cei de aici şi asta m-a făcut să îmi doresc să continui. Am vrut să fac mai mult decât sezonul trecut, dar nu am fost pe aceeaşi lungime de undă.
Am avut o lună şi jumătate să construim o echipă, dar până la acest moment nu am reuşit aşa cum mi-aş fi dorit eu.

În această vară au plecat jucători importanţi de la echipă şi era extrem de important să îi inlocuim cu fotbaliști de cel puţin acelaşi nivel. Am avut cinci luni în care m-am simţit foarte bine la Braşov, am legat prietenii și cred că oamenii au fost mulţumiţi de mine
", a precizat și fostul antrenor al „stegarilor", Tony Conceicao.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite