Anamaria Prodan îl „înnebuneşte“ pe Gigi Becali: patronul Stelei a făcut o mărturie, în premieră, despre fosta vedetă Playboy

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf
Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf

Situaţie încurcată în Ghencea: patronul echipei e „la cutiţe“ cu soţia antrenorului. Acum, s-a aflat de ce s-a ajuns aici.

Steaua e pe cale să câştige primul titlu, după şapte ani, însă, în loc să fie armonie la club, tensiunile cresc pe zi ce trece. După ce Gigi Becali l-a numit director sportiv pe Daniel Stanciu, provocând furia lui Mihai Stoica şi Laurenţiu Reghecampf, acum, patronul a dezvăluit de ce nu se înţelege cu soţia lui „Reghe“.

„Eu am vorbit cu Anamaria, nu vreau să mă mai cert cu ea, pentru că e nevasta lui Reghe. Nu se pune problema ca el să nu rămînă la Steaua. Mie nu-mi place că Anamaria are mulţi jucători la echipă. Eu îi prefer pe Victor şi pe Giovanni, pentru că ea îmi înnebuneşte jucătorii cu telefoanele“, a spus Becali la Digi Sport.

Anamaria Prodan e impresar, iar, după sosirea soţului său în Ghencea, a reuşit să semneze contracte de reprezentare cu mai mulţi fotbalişti ai roş-albaştrilor. Această situaţie i-a nemulţumit pe verii lui Gigi Becali, Ioan şi Victor, care sunt impresari FIFA.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite