Ana Ivanovici a testat culorile roşu şi galben pentru 2010

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aflată într-o perioadă în care a pus racheta în cui, pentru un timp, frumoasa Ana Ivanovici şi-a găsit timp pentru a vedea cum îi stă în galben şi roşu, culorile sale pentru sezonul 2010.

Jucătoarea de tenis a fost nevoită să declare forfait la Beiging, după un sezon în care rezultatele nu au fost tocmai cele aşteptate. "Această renunţare a încheiat un an dezamăgitor pentru mine. De la sosirea în Asia am avut probleme de sănătate. A fost o mare decepţie pentru mine pentru că speram să revin înaintea finalului de sezon", declara cu tristeţe sportiva originară din Belgrad.

Cum nu prea are ce face acum, Ana Ivanovici a participat la realizarea unui sport pentru sponsorul ei, Adidas. "Ador noile mele rochiţe. Îmi plac culorile lor şi felul în care sunt croite. Mă simt foarte bine în ele. Este foarte important acest aspect pentru că în Australia, de pildă, va fi foarte cald", a declarat ea. Jucătoarea va îmbrăca o rochi galben cu bordură neagră în Australia şi una roşie-orange la Roland Garros.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite