Americanii au analizat meciul Halep - Giorgi! Ce şanse cred că are Simona să ajungă în turul doi la US Open

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

După ce a ratat anul acesta participarea la Roland Garros şi Wimbledon, cea mai bună jucătoare de tenis a României urmează să debuteze luni la ultimul turneu de Grand Slam al anului.

Accidentarea care a ţinut-o pe Simona departe de teren în ultimele luni a avut consecinţe în ierarhia mondială, românca ajungând de poziţia 13 WTA. Din acest motiv, pentru prima dată după 7 ani, Halep nu se află printre primele 10 favorite la un turneu major şi a avut parte de o tragere la sorţi destul de complicată.

Încă din primul tur, jucătoarea din Constanţa va fi testată serios de Camila Giorgi (36 WTA), o sportivă care traversează cea mai bună perioada a carierei. În urmă cu doar câteva zile, italianca de 29 de ani a triumfat în premieră la un turneu important, Rogers Cup, după un parcurs în care a trecut de Mertens, Podoroska, Kvitova, Gauff, Pegula şi Pliskova. 

Cu toate aceastea, americanii de la siteul de specialitate Sportskeeda, consideră că Simona este favortiă să se califice în turul doi. "Giorgi are lovituri puternice şi încearcă mereu să termine punctul devreme. Din această cauză, cariera ei a fost marcată de multe meciuri în care erorile neforţate au fost multe, iar înfrângerile au venit pe măna acestor greşeli" a scris sursa citată, conform eurosport.ro. 

Mai mult, ziariştii de peste ocean se aventureză să dea şi un pronostic pentru meciul progrmat să înceapă luni seara, de la ora 18.00: "Halep va învinge în 2 seturi"

Programul româncelor în turul I de la US Open 2021

Luni

Simona Halep (13 WTA) - Camila Giorgi (36 WTA) ora 18.00 

Irina Begu (66 WTA) - Andrea Petkovic (68 WTA) nu înainte de ora 21.30

Gabrielei Ruse (108 WTA) - Marketa Vondrousova (38 WTA) nu înainte de ora 21.30

Ana Bogdan (102 WTA) - Rebeka Masarova (231 WTA) nu înainte de ora 22.00

Marţi

Sorana Cîrstea (39 WTA) - Veronika Kudermetova (31 WTA)

Meciurile de US Open sunt transmise în România de Eurosport. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite