Altă dată era derby de tradiţie în Liga 1, acum s-au întâlnit în Liga a 2-a. UTA - FC „U“ Craiova 1-1. Ştiinţa rămâne lider în seria a 2-a

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO fanatik.ro
FOTO fanatik.ro

Deşi a jucat mai bine de o repriză în inferioritate numerică, Ştiinţa lui Mititelu a reuşit să marcheze golul care i-a adus un punct nesperat prin Baird, cu 15 minute înainte de final.

Universitatea Craiova s-a deplasat la Arad pentru a juca împotriva formaţiei UTA din localiate, un meci care altădată era un derby de tradiţie al fotbalului românesc. Ştiinţa era lider înaintea acestei etape, în vreme ce arădenii olteanului Eugen Trică ocupau penultimul loc în clasament.

Lucrurile au luat o întorsătură negativă pentru Ştiinţa în minutul 42, când fundaşul Acka a fost eliminat pentru un fault făcut din postură de ultim apărător. Ca şi când nu ar fi fost de ajuns eliminarea, oltenii au primit gol la ultima fază a primei reprize, Apostu deschizând scorul la Arad.

După pauză, în ciuda faptului că a fost în iferioritate, Craiova a atacat permanent, iar golul izbăvirii a căzut în minutul 74, când australianul Baird a trimis cu capul în poarta gazdelor, stabilind şi scorul final, 1-1.

Până la meciul celeilalte formaţii din Craiova, CS Universitatea, Ştiinţa rămâne pe primul loc în clasamentul seriei a 2-a din "B". Celelalte meciuri ale etapei se vor disputa sâmbătă, 2 noiembrie, de la ora 11.

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite