Alibec, salariu astronomic în Qatar: Primele poze cu Denis la noua sa echipă FOTO

0
Publicat:

Denis Alibec a ajuns în Liga Stelelor Qatar-ului, așa cum e denumită prima ligă din micuțul stat din zona Golfului Persic. În realitate însă, vorbim despre o întrecere de un nivel scăzut, comparativ cu cele din Arabia Saudită și Emirate. Care se și joacă în fața unor tribune goale. Nimic din toate astea nu contează însă pentru Denis Alibec. Pentru că, la 32 de ani, el a prins probabil un ultim mare contract.

Denis Alibec va juca în Qatar. FOTOGRAFII: Twitter
Denis Alibec va juca în Qatar. FOTOGRAFII: Twitter

Lucrurile au fost cam clare din momentul în care internaționalul lui Hagi a lăsat Farul, exact înaintea returului de miercuri seară cu Flora Tallinn și, în loc să facă deplasarea în Estonia, a luat avionul spre Doha. Odată ajuns în Capitala Qatar-ului, lucrurile au mers așa cum și-a dorit Alibec. Care, marți seară, aproape de miezul nopții, a apărut în poze alături de oficialii clubului Muaither.

Canalul de Twittter al echipei a și anunțat transferul vârfului român. Care va avea un salariu de un milion de dolari la Muaither, nou-promovată în Qatar Stars League. Dacă din punct de vedere financiar, Alibec a dat lovitura, în schimb, din punct de vedere fotbalistic, el va avea un sezon foarte greu. Pentru că, de obicei, echipele care promovează în prima ligă din Qatar, mult prea slabe, retrogradează după un sezon.

Alibec jpg

Chiar și așa, Alibec va rămâne cu banii, partea sportivă fiind, în mod evident, secundară în acest transfer. În perioada petrecută la Farul, sub comanda lui Hagi, Denis a adunat 60 de meciuri, 22 de goluri și 15 pase de gol. Muaither, care va debuta miercuri în noua ediție a campionatului din Qatar, va fi a 11-a echipă din CV-ul lui Alibec. De-a lungul anilor, el a mai evoluat la Mechelen (Belgia), Inter Milano (Italia), Viitorul, Bologna (Italia), Astra Giurgiu, FCSB, Kayserispor (Turcia), CFR Cluj, Atromitos (Grecia) și Farul Constanța.

Potrivit site-ului transfermarkt.com, trecerea lui Alibec de la Farul la Muaither s-a făcut fără sumă de transfer.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite