Ali Daei şi Cristiano Ronaldo, în luptă pentru un record istoric! Ce a declarat  iranianul despre rivalul său

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ali daei

Cristiano Ronaldo a încheiat faza grupelor de la Euro 2020 cu cinci reuşite şi conduce în clasamentul golgeterilor de la acest turneu final, cu două mai multe decât jucătorii de pe poziţiile următoare.

Cele cinci goluri înscrise la competiţia continentală l-au trimis pe atacantul portughez şi în fruntea clasamentului all-time al marcatorilor la nivelul echipelor naţionale, la egalitate cu iranianul Ali Daei (retras de la echipa naţională, în 2006). Amândoi au câte 109 reuşite, doar că iranianul le-a adunat în 149 de selecţii, pe când Ronaldo a avut nevoie de 178 de meciuri în tricoul Portugaliei, şi este o chestiune de timp până când atacantul lui Juventus va ocupa de unul singur prima poziţie

Perfomanţa portughezului a fost lăudată de foarte mulţi oameni de fotbal, dar una dintre cele mai frumoase aprecieri a venit chiar din partea iranianului care va fi detronat în foarte scurt timp. 

"Felicitări lui Cristiano Ronaldo, care este acum la o reuşită distanţă să doboare recordul de goluri la echipele naţionale. Sunt onorat că această performanţă incredibilă îi va aparţine lui Ronaldo - un mare campion şi o persoană care inspiră şi influenţează mulţi oameni din lumea întreagă", a fost mesajul postat de Ali Daei pe contul său de Instagram. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite