Alexandru Maxim povesteşte cum s-a simţit la Stuttgart după ce a marcat primul său gol pentru şvabi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alexandru Maxim a înscris contra Borussiei Dortmund primul său gol pentru Stuttgart de când s-a transferat în Germania. Pentru tânărul mijlocaş de 22 de ani, reuşita din Budesliga cântăreşte enorm, în condiţiile în care contestatarii săi au prezis că nu se va integra în lotul şvabilor.

Alexandru Maxim a savurat din plin golul marcat în partida cu Borussia Dortmund, fiind bucuros că suporterii nemţi l-au adoptat deja şi îl apreciază foarte mult. „Am avut şi şansă cu acest gol, dar chiar mă gândeam că aproape mi-am făcut un obicei din a înscrie împotriva adversarilor mari. Numai că nu m-am putut bucura pe deplin fiindcă am pierdut contra lui Dortmund. Pentru mine e important acum că lumea mă apreciază, mă ajută, iar asta îmi dă mare încredere”, a spus Maxim întru-un interviu pentru gsp.ro.

Mijlocaşul român a povestit depotrivă cât de greu i-a fost să se acomodeze la noua sa echipă. „Cel mai ciudat m-am simţit în primele două zile. Eram într-un loc nou, foarte aranjat, am intrat într-un vestiar în care nu cunoşteam pe nimeni şi nu prea ştiam de unde să încep. E perioada aceea în care toţi vor să vadă cum te comporţi, ce fel de om eşti şi am încercat să trec repede peste bariera asta, mai ales că eu nu sunt un tip timid, retras”, a completat Maxim.

Alexandru Maxim: Le mulţumesc suporterilor că mă apreciază. Am şi simţit asta, pentru că mă aplaudă, mă încurajează la fiecare meci
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite