Alex Filip și Bogdan Iancu au dat 79 pe 10

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alex Filip și Bogdan Iancu debutează în CNR
Alex Filip și Bogdan Iancu debutează în CNR

Pe automobilul celor doi nu mai scrie acum 79, ci 10. Filip și Bogdan vor lua startul în Raliul Brașovului, prima etapă a CN, și sub culorile unei noi echipe.

Titlul celebrei piese din rock-ul autohton se potrivește perfect și echipajului compus din Alex Filip și Bogdan Iancu. Și nu doar pentru că, iată, pauza competițională a luat sfârșit, ci și pentru că startul sezonului 2012 de raliuri vine cu o mulțime de noutăți.

Mai întâi, nu mai este de actualitate sintagma “echipajul 79” cu care fanii raliurilor s-au obișnuit. “Încă din momentul în care am început să concurez în raliuri am spus că nu voi schimba numărul de concurs până în clipa în care voi reuși să mă clasez între primii zece concurenți din întrecerea internă. Ei bine, am trăit această satisfacție la finele sezonului 2011, și, după opt ani, mașina noastră nu va mai purta numărul 79, ci  10”, ne-a dezvăluit Alex Filip.

Nu este singura schimbare. Mașina Renault Clio R3 Maxi EVO este conforma ultimei specificații Renault Sport, iar Alex și Bogdan fac parte dintr-o nouă și ambitioasă echipă, BCR Leasing. “După testele de săptămâna trecută, atunci când am luat primul contact cu automobilul de curse în noua sa configurație, pornim la drum în acest sezon cu optimism. În plus, firesc, suntem bucuroși că pe lângă sponsorii noștri tradiționali, începând cu 2012, se adaugă în portofoliul partenerilor și BCR Leasing, un brand cu mare notorietate pe piața din România, și nu numai”, a precizat Alex, care, alături de Bogdan Iancu, este susținut în 2012 de Orange, BCR Leasing, Renault, Michelin, HD Video, Mobil 1 prin Star Lubricants, Computerland, Hotel Hilton Sibiu și Colina Motorsport.

Bogdan Iancu l-a completat: “Sperăm că am scris bine traseul, unul care nu ne propune prea multe surprize, fiind vorba de probe pe care le cunoaștem foarte bine. Rămâne însă de văzut ce surprize ne va rezerva vremea, condițiile meteo putând influența foarte mult evoluția noastră. Sperăm însă că vom avea parte de zile frumoase și că prestația noastră va fi gustată de mulți spectatori pe probele speciale, mai ales pe traseul ce leagă Brașovul de Poiana Brașov și la superspeciala din centrul orașului”.

Apropo de fani, aceștia au trecut pe la sediul BCR Leasing din Brașov, strada Mihail Kogalniceanu nr.15, de unde au putut afla ultimele informații chiar de la componenții noii echipe. Mai mult decât atât, pasionații de raliu pot urmări pulsul cursei și prin intermediul paginii de Facebook (www.facebook.com/filip79), acolo unde Alex va posta noutăți despre competiție.

Tess Rally 2012, prima etapă a Campionatului Național de Raliuri Dunlop 2012, debutează astăzi (vineri), startul oficial fiind programat la 16.01. În prima zi se vor derula două probe speciale: Poiana Brașov (start la 16.45) și superspeciala Brașov Rally Show (17.45). Sâmbătă sunt programate șase speciale, prima dintre acestea, Pârâul Rece, fiind programată la 10.15, în timp ce sosirea oficială va avea loc la 19.08. Lungimea totală a traseului este de 303,45 km, din care 37,4%, adică 113,5 km, reprezintă cele opt probe speciale.


Alex Filip și Bogdan Iancu debutează în CNR
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite