Al-Sharjah anunţă numirea lui Cosmin Olăroiu în funcţia de antrenor principal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Twitter @SharjahFC
FOTO: Twitter @SharjahFC

Clubul Al-Sharjah, din Emiratele Arabe Unite, a anunţat, miercuri seară numirea lui Cosmin Olăroiu în funcţia de antrenor principal.

Contractul este valabil două sezoane, iar Olăroiu îşi va prelua atribuţiile la începutul săptămânii viitoare. Clubul din Emiratele Arabe Unite a făcut anunţul pe contul oficial de Twitter.

”Sharjah FC a ajuns la un acord cu antrenorul român Cosmin Olăroiu pentru a prelua banca tehnică a primei echipe, cu un contract ce se va întinde pe două sezoane. Acesta îşi va începe mandatul la începutul săptămânii viitoare”, este comunicatul celor de la Al-Sharjah.

Cosmin Olăroiu a antrenat ultima dată echipa chineză Jiangsu Suning. De-a lungul carierei, antrenorul le-a pregătit în România pe FC Naţional, FCSB şi Poli Timişoara, în Golf pe Al-Hilal, Al-Sadd, Al-Ain, Al-Ahli, Al-Shabab şi naţionala Arabiei Saudite.

La Al-Sharjah joacă Bernard, fost mijlocaş de la Everton, dar şi Caio Lucas, transferat recent de la Benfica. Conform Transfermarkt, Al Sharjah are cel mai valoros lot din campionat, cotat la 30.75 milioane de euro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite