Ai fost la meciul Stelei? Ai o fotografie sau un filmuleţ făcut din tribună? Vrei să comentezi meciul? Intră aici şi spune tot ce crezi despre victoria magică a Stelei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fanii Stelei au creeat o atmosferă fantastică
Fanii Stelei au creeat o atmosferă fantastică

A fost mai întâi calificarea în faţa lui Ajax, iar acum victoria cu Chelsea, deţinătoarea Ligii Campionilor, o formaţie  care valorează 386 de milioane de euro.

Steaua scrie din nou istorie pentru România şi un punct important din această ecuaţie îl reprezintă suporterii, cei care aproape de fiecare dată umplu până la refuz Arena Naţională."Au fost fantastici. Ei ne poartă mereu spre victorie", a declarat căpitanul Stelei, Alex Bourceanu.

Şi adversarii au avut cuvinte de laudă la adresa atmosferei de pe stadion."A fost un public fantastic", a recunoscut portarul Petr Cech. Mulţi dintre cei aproape 55.000 de oameni care au fost pe stadion şi-au făcut fotografii pentru a păstra o amintire de la un meci mare şi au filmat, iar unii dintre ei şi-au pozele pe facebook, iar videoclipurile pe youtuibe. 

Dacă eşti unul dintre ei trimite poza sau filmuleţul pe contact@adevarul.ro şi acestea vor putea fi văzute de toată lumea.   

Steaua – Chelsea, scor 1-0: Atmosferă de sărbătoare pe Arena Naţională

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite